Showbiz

#david beckham #showbiz #gabriela cristea #adelina pestritu #intamplari vedete

Cele mai penibile intamplari ale vedetelor, marturisite chiar de ele!

Chiar daca par ca nu ar putea gafa vreodata, vedetele ajung si ele la un moment dat sa treaca prin intamplari penibile, chiar stanjenitoare. Cateva dintre vedetele cu un simt al umorului foarte bine dezvoltat au marturisit chiar ele care au fost cele mai rusinoase momente prin care au trecut.

1. Adelina Pestritu

Adelina Pestritu este o fire mereu vesela, care stie sa faca haz de necaz in orice situatie, insa de multe ori gafeaza in ceea ce-i priveste pe ceilalti sau cand apar situatii neasteptate.

"Acum cateva zile am iesit cu prietena mea la un restaurant. La plecare am asteptat sa ne vina masina, dar ne-a venit una de 5 ori mai scumpa si nu stiam ce sa facem, daca sa ne urcam sau nu. Un alt moment penibil: am iesit cu niste prieteni la o terasa si a venit prietena unui prieten de-al meu, tipa era putin plinta. Eu m-am trezit vorbind fara sa imi dau seama si i-am zis felicitari pentru sarcina", a marturisit Adelina Pestritu.



2. Gabriela Cristea

Desi nu ar parea, Gabriela Cristea este mereu pusa pe sotii, mai ales acum, de cand il are alaturi pe tanarul Tavi Cloanda. Unul dintre cele mai "amuzante" momente prin care a trecut vedeta a avut loc in urma cu cativa ani, pe cand era la piata.

"Cel mai amuzant moment s-a petrecut in urma cu 10 ani, cand ma duceam la piata si eram imbracata intr-o rochie larga si platforme foarte inalte. Cum mergeam cu bagajele, vorbeam cu o prietena si am luat o groapa, m-am dus in fata, iar rochia mea s-a dus in fata si am ramas efectiv in chiloti si sutien", a declarat Gabi Cristea pentru wowbiz.ro.



3. David Beckham

Nici vedetele de renume nu au fost ocolite de momente penibile. Fotbalistul David Beckham a marturisit ca unul dintre cele mai rusinoase momente prin care a trecut a fost clasica initiere la echipa Manchester Unidet, pe cand era adolescent.

"Toata lumea are parte de initiere dupa ce erai promovat de la juniori, iar asta a fost cea mai neconfortabila. Faptul ca a trebuit sa ma uit la calendarul lui Clayton Blackmore si sa fac anumite lucuri, mi-e chiar rusine sa vorbesc despre asta" a marturisit Beckham.

Citeste si:

Vedete care nu mai cred in dragoste. Iata motivele lor uimitoare

Antonia vrea sa faca comedie! Artista, in negocieri cu Toni Grecu?

Cele mai socante transformari ale romanilor deveniti vedete peste noapte

Sursa foto: cancan.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare