Showbiz

#showbiz #romanii au talent #Masterchef #concurenti sexy #vedete intern

Cele mai sexy noi sperante de la show-urile de talente. Ce sanse au sa devina vedete cu adevarat?

Show-urile de talente sunt menite sa scoata tot ce e mai bun din concurenti. Pe langa abilitati, multi dintre ei dau dovada si de calitati fizice deosebite. Dar au oare sanse sexy-concurentii sa ajunga celebri chiar daca nu castiga competitiile? Iata cateva dintre cele mai comentate aparitii.

Sexy-dansatoarea



O frumoasa blonda a facut sa suspine milioane de barbati in seara in care a urcat pe scena concursului "Romanii au talent". Adina Gherasim are doar 20 de ani si danseaza extrem de senzual la bara. Tanara si-a pus in valoare formele apetisante si cu ajutorul costumatiei in care s-a prezentat: un corset din piele de culoare neagra si pantofi cu toc inalt. Adina a primit trei de DA si un ropot de aplauze din partea publicului. Sexy-dansatoarea va aparea vinerea aceasta din nou in fata juriului, in prima semifinala a sezonului 4 a concursului "Romanii au talent".

CITESTE SI:

Iubirile secrete ale vedetelor. Iata cine a avut amanti!

Ruby, cu un tampon in rochie la  gala Premiilor ZUMA - Momente penibile din viata vedetelor



Sexy-bucatareasa



Si cum fiecare concurs are blondele lui, iata ca si juratii de la "MasterChef" au inghitit in sec la formele apetisante ale uneia dintre concurente. Felicia Tuca i-a impresionat pe chefi nu doar cu rulourile de vinete pe care le-a pregatit. Noua "casnica" de la MasterChef are 44 de ani si a venit imbracata in pantaloni din piele mulati, cu un top auriu si cu tocuri de 15 centimetri! Spune despre ea ca n-a mers niciodata la sala de fitness, iar greutatea si-o mentine doar cu ajutorul unei diete sanatoase. Ba mai mult, Felicia sustine ca si-a micsorat sanii de la marimea 6 la 4!

Sexy-mascariciul



Insa nu doar femeile frumoase au facut senzatie in concursurile de talente. Ricardo Massida, un tanar italian plin de muschi, dar si de umor, a dansat aproape dezbracat pe scena de la "Romanii au talent". Tanarul de 28 de ani, care a aparut pe scena imbracat doar intr-o pereche de chiloti cu Superman, i-a facut pe jurati sa rada cu lacrimi. La final, Andra a exclamat: "Esti plin de potential!". A fost si motivul pentru care Ricardo a trecut in etapa urmatoare.

Sursa foto: romaniiautalent.protv.ro
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare