Showbiz

#paul walker #alexandra stan #vedete #miley cyrus #vedete extern

Cele mai socante momente din showbiz in 2013

Scanduluri de proportii, aparitii surprinzatoare si rasturnari de situatii incredibile au avut loc in peisajul monden din intreaga lume. Desi showbizul este mereu un domeniu plin de surprize, anul 2013 a venit cu cateva momente care au reusit sa socheze publicul din nou. Iata care au fost cele mai uimitoare scene din showbiz anul acesta:

1. Scandalul dintre Alexndra Stan si Marcel Prodan

De departe unul dintre cele mai neasteptate si socante momente in 2013 in showbizul romanesc a fost scandalul in care a fost implicata cantareata Alexandra Stan. La sfarsitul lunii iunie, managerul cantaretei, Marcel Prodan, care ii era si iubit, a anuntat pe pagina de Facebook a artistei ca aceasta a suferit un accident. Ulterior, Alexandra Stan a aparut in fata publicului plina de vanatai, cu chipul aproape tumefiat. Vedeta a marturisit ca a fost batuta de Marcel Prodan in urma unei dispute pe care au avut-o din cauza banilor. Momentul a fost unul socant atat pentru public, cat si pentru colegii de breasla ai artistei.

2. Apartia cantaretei Miley Cyrus la MTV Video Music Awards

Cantareata Miley Cyrus a incercat anul acesta sa se desprinda de imaginea de Hannah Montana si sa se indrepte spre o maturizare precoce intr-o maniera uimitoare si de-a dreptul socanta.

Artista a apelat strategie de promovare agresiva si uimitoare si s-a afisat in ipostaze extrem de indecente, care le-au oripilat chiar si pe vedete.

Cea mai socanta aparitie a cantaretei a fost cea din cadrul MTV Video Music Awards. Artista a urcat pe scena atunci alaturi de niste ursi dansatori uriasi, afisand o tinuta extrem de provocatoare, din latex, dar si o coregrafie uimitoare, cu miscari lascive, demna chiar de filmele pentru adulti, in care a mimat chiar sexul alaturi de cantaretul Robin Thicke, cu care a interpretat melodia "Blurred Lines".

Prestatia lui Miley Cyrus a lasat cu gura cascata intreaga audienta, dar si o lume intreaga, deoarece nimeni nu se astepta la aceasta transformare a cantaretei.

3. Moartea actorului Paul Walker

Sfarsitul anului 2013 a venit, de asemenea, cu o veste tragica, care a socat o lume intreaga. In urma cu doua saptamani, unul dintre cei mai indragiti actori din seria "Fast and Furious", Paul Walker, a decedat intr-un accident de masina in timp de ce se indrepta spre un eveniment caritabil.



Sursa foto: ziarulring.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare