Showbiz

#loredana groza #showbiz #monica gabor #vedete intern #vedete extern #vedete zgarcite

Cele mai zgarcite vedete. Iata cine nu se indura sa lase nici macar bacsis

Generozitatea e o virtute care nu face intotdeauna casa buna cu vedetele, fie ele de pe plaiuri mioritice sau de peste Ocean. Iata care sunt zgarcitii din showbiz care nu se indura sa dea un ban de pomana.

Loredana Groza

Sursa foto: agentiadepresamondena.com

Ii plac hainele scumpe si parfumurile fine, adora sa se aranjeze la saloanele de coafura si de cosmetica, dar cand vine vorba sa lase un leu bacsis, Loredana Groza se cam face ca ploua. Cel putin asta sustin angajatele de infrumusetare la care artista obisnuieste sa mearga frecvent.

"Am vazut-o pe Loredana Groza de multe ori pe aici. Le tine pe fete si dupa ce li se termina programul. Nu conteaza daca au sau nu treaba, ele trebuie sa fie la dispozitia ei. Foarte rar a lasat peste 10 lei, si atunci toata lumea se mira cum de a fost posibil asa ceva", a povestit pentru Libertatea una dintre clientele salonului.

Asta desi Loredana este una dintre cel mai bine platite artiste de la noi, onorariul sau ajungand la 5.000 de euro pentru o reprezentatie pe scena.

CITESTE SI:

Catalin Botezatu are un fiu! Ii plateste 3.000 de dolari pensie alimentara
Veste bomba! Antonia este insarcinata, iar tatal copilului este...
De la hotdog la inghetata cu fistic, iata ce mancaruri prefera sefii de state


Monica Gabor

Sursa foto: stirile.rol.ro

Insa de notorietate a devenit o intamplare povestita nu demult de unul dintre apropiatii fostului cuplu Monica si Irinel Columbeanu. Pe vremea cand erau casatoriti, chiar daca nici Irinel nu este mana larga, acesta obisnuia totusi sa le lase chelnerilor cativa lei. Monica se uita stramb de fiecare data. Prietenii lor spun ca, la un moment dat, "diva de la Izvorani" i-a smuls din mana unui paznic de la un hotel de lux hartia de 10 lei pe care omul de afaceri i-o daduse. "La munca, nu sta cu mana intinsa la pomana!", i-ar fi spus Monica paznicului, potrivit libertatea.ro.

Dan Negru

Sursa foto:ro: celebrity.yahoo.com

In topul zgarcitilor din showbizul romanesc se numara si Dan Negru. El insusi a spus ca este foarte zgarcit. "Sunt un banatean cumpatat. De fapt sunt cel mai zgarcit om de pe Pamant. Nu dau bani la cersetori, nu dau bacsisuri la taximetristi. Sunt foarte strans la punga. Ma gandesc de 10 ori inainte de a-mi cumpara ceva. Prefer sa merg la un film la Mall in cursul saptamanii pentru ca este mai ieftin, decat in weekend", marturisea in urma cu cativa ani Dan Negru.

Un apropiat a povestit ca, la un moment dat de ziua sa, Dan Negru si-a invitat colegii la bere. Le-a achitat primul rand, apoi le-a spus clar ca urmatoarele comenzi si le platesc singuri.

Madonna


Sursa foto: cbsnews.com

Dar are si Occidentul celebritatile lui chibzuite, daca nu chiar lacome. Presa de peste Ocean a scris nu odata despre Madonna, care obisnuieste sa
ia masa in localuri scumpe, isi plateste strict consumatia, dar cand e vorba sa lase bacsis se grabeste spre iesire.

Robert De Niro

Sursa foto: iasivezi.ro

Nici actorul Robert de Niro nu este mai darnic. Din contra, el a fost dat in judecata de angajatii restaurantului pe care il detine pe motiv ca ii obliga sa isi imparta ciubucul cu el, iar orele suplimentare nu le platea niciodata.

Rod Stewart

Sursa foto: fanart.tv

Despre Rod Stewart s-a spus ca, la un moment dat, s-a intors cu masina de la 30 de kilometri distanta pentru ca a observat ca pe bonul de la restaurantul unde cinase aparea o sticla de apa minerala pe care artistul nu o primise. Pana nu si-a primit cei 7 dolari inapoi nu s-a miscat din fata barului.

Sursa foto: livingstingy.blogspot.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare