Showbiz

#rochii de mireasa #elizabeth taylor #showbiz #kate middleton # vedete nunta #vedete rochii mireasa #Jacqueline Bouvier

Celebritati in ziua nuntii. Iata 10 dintre cele mai inedite rochii de mireasa purtate de vedete

Cu trena sau scurta si mulata pe trup, alba sau chiar colorata, rochia este piesa de rezistenta a fiecarei mirese, fie ca este femeie de rand, printesa sau actrita celebra de la Hollywood. Iata topul celor mai frumoase rochii de mireasa purtate in ultimele decenii de celebritati din intreaga lume.

1. Elizabeth Taylor



Rochia de mireasa pe care Elizabeth Taylor a purtat-o in 1950, la prima ei nunta, a fost extrem de simpla, insa foarte eleganta. A fost realizata din satin de culoarea sidefului si a avut un decolteu din matase.

CITESTE SI:

Michael Schumacher va fi externat! Ce viata va avea fostul campion

Vaduva lui Sergiu Nicolaescu scoate un film despre Maria Tanase



2. Jacqueline Bouvier



O mireasa rafinata si eleganta a fost si Jacqueline Bouvier. La casatoria sa cu John F. Kennedy, fosta jurnalista a imbracat o rochie ivoire, creata de designerul Ann Lowe. Croita pe talie, lasand umerii dezgoliti, rochia a fost ca o adevarata cascada de matase.

3. Grace Kelly



O rochie extrem de delicata si de rafinata a purtat si Grace Kelly, la nunta ei cu printul Rainier de Monaco, în 1956. Rochia de mireasa a fost realizata de Helen Rose din dantela, tul si perle.

4. Priscilla Beaulieu



Voalul a fost piesa de rezistenta a tinutei pe care Priscilla Beaulieu a purtat-o in ziua nuntii cu Elvis Presley, in 1967. Creatie proprie, rochia lunga, din sifon de matase, era cusuta cu perle.

5. Audrey Hepburn



O rochie scurta si extrem de simpla, semnata Givenchy, a purtat si Audrey Hepburn in 1969, la casatoria sa cu psihiatrul Andrea Dotti. Culoarea roz-fondant i-a dat un aer extrem de elegant.

6. Yoko Ono




O alegere neobisnuita a fost cea facuta de Yoko Ono. Rochia scurta, palaria oversize, ochelarii de soare si sosetele trei sferturi au facut din tinuta cantaretei una cu totul si cu totul inedita pentru o mireasa.

7. Kate Middleton




Ca o adevarata printesa! Asa a aratat Kate Middleton in rochia semnata Alexander McQueen. Creatia, extrem de eleganta si de diafana, a fost si mai bine pusa in valoare de o trena lunga.

8. Keira Knightley


Celebra actrita Keira Knightley a purtat o superba rochie din sifon roz, creatie Chanel Haute Couture, combinata cu un sacou din tweed.

9. Anne Hathaway


Cu umerii goi, peste care cadea diafan un voal fin, actrita Anne Hathaway a stralucit pur si simplu in rochia semnata Valentino. Rochia a fost realizata dintr-o combinatie subtila de tul si dantela.

10. Kaley Cuoco




Frumoasa actrita Kaley Cuoco a imbracat in ziua nuntii o rochie de mireasa roz, stil printesa, creata de Vera Wang.


Sursa foto: meme.ro
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare