Showbiz

#KIDSing #vedete intern #antonia #showbiz

Cine este cel care a refuzat-o pe Antonia: Nu va suparati doamna, dar am iubita!

Mario Rus, unul dintre concurentii care s-au prezentat la auditiile “KIDSing” de la Craiova, a avut parte de o surpriza de proportii, fiind admis in gale cu o intarziere de … trei luni. 

Dupa ce, initial, a fost respins la auditiile din iunie, producatorii show-ului l-au vrut in gale. Acestia si-au motivat alegerea apreciind nu neaparat calitatile vocale ale lui “Don Mario”, cum i se spune baietelului in varsta de 7 ani din Oradea, ci pe acelea de entertainer.

Asa ca, atunci cand Mario a venit la Bucuresti, in calitate de sustinator al prietenei sale, Miruna Gavris, Wilmark l-a luat de mana, i-a aratat scena “KIDSing” si i-a dat vestea cea mare.

Intr-adevar, prestatia lui Mario, in cea de-a sasea semifinala, a meritat efortul venirii la Bucuresti. Urmand mesajul piesei sale, “S-o facem lata”, a lui Stefan Banica Jr., Mario a facut-o lata… uimind publicul cu replicile date juratilor.

Micul Mario, admirator declarat al Antoniei, a facut-o pe aceasta sa exclame: “Am crezut ca doar eu sunt iubita ta!” Nonsalant, Mario i-a dat raspunsul imediat: “Toate fetele sunt iubitele mele! Nu va suparati doamna, dar sunteti mult prea mare pentru mine! (…) Am o iubita de varsta mea”.

“Tu ce nota ti-ai da?”, l-a intrebat Gabriel Cotabita, dupa ce pustiul a interpretat piesa lui Stefan Banica Jr. “Nu stiu, ca eu nu sunt specialist!”, a venit raspunsul, prompt. Spontaneitatea lui Mario l-a dezarmat pe exigentul Gabriel Cotabita: “Nu am nota pentru tine. Pentru ca tu esti altfel. Esti din alta categorie!”, a recunoscut cel mai exigent jurat “KIDSing”.

CITESTE SI: 4 cupluri de vedete pe care ni le-am dori impreuna din nou. Ce parere ai?

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare