Showbiz

#justin bieber #cleopatra stratan #showbiz #nicole cherry #copii showbiz

Copiii-minune din showbiz castiga intr-un an cat altii intr-o viata

S-au lansat la varste fragete si au castigat bani pe care multi nici nu ii viseaza macar. Micile genii ale muzicii fac fata cu greu asaltului fanilor si invitatiilor la concerte. Iata cat castiga cateva dintre vedetele de la noi si de peste hotare.

Nicole Cherry

Sursafoto:eva.ro

Are doar 15 ani, dar castiga intr-o ora de spectacol 2.500 de euro! Nicole Cherry, pe numele real Nicoleta Ghinea, a devenit celebra in urma cu un an, odata cu lansarea hitului "Memorries", care a ajuns rapid pe primele locuri in topurile muzicale. A fost momentul cand criticii i-au comparat vocea cu cea a Rihannei. Insa de atunci si pana acum, copilul-minune a semnat o sumedenie de contracte pentru spectacole, dar si pentru nunti sau botezuri.

Iar odata ce popularitatea a inceput sa ii sporeasca, si onorariul sau a ajuns sa creasca tot mai mult. Potrivit wowbiz.ro, Nicole incaseaza chiar si 2.500 de euro pentru un concert in cadrul caruia interpreteaza piese din repertoriul personal, dar si coveruri. Aceiasi bani ii castiga, dupa ani buni petrecuti pe scena, si Andreea Balan sau Antonia.

CITESTE SI:

Vedetele obsedate de imaginea fostelor iubiri

Noi vesti de la medicii lui Michael Schumacher despre externarea pilotului


Cleopatra Stratan


Sursa foto:expresspress.ro

Cleopatra Stratan s-a lansat in 2006, iar piesa "Ghita" a ajuns in scurt timp un adevarat hit. Cleo avea doar 3 ani atunci, iar in scurt timp albumele ei au inceput sa se vanda ca painea calda. De pe urma acestei afaceri, familia Stratan ar fi incasat in doar doi ani, potrivit evz.ro, nu mai putin de un milion de euro. Succesul micutei nu a scapat si de criticile carcotasilor, care i-au reprosat tatalui fetei ca o chinuieste prea mult la o varsta atat de frageda. Cleopatra nu are acum mai mult de doua concerte pe an, dar si atunci cand urca pe scena reuseste sa umple Sala Palatului cu fani de toate varstele.

Justin Bieber


Sursa foto: guardianlv.com

La doar 16 ani, Justin Bieber lansa primul album si in scurt timp isi castiga milioane de fani in intreaga lume. Potrivit justinbieberzone.com, in primul an Justin a castigat in jur de 100 de milioane de dolari! Ba chiar pe seama lui s-au facut fel si fel de calcule potrivit carora Justin Bieber castiga peste 22 de milioane de dolari intr-un an, adica 95.000 de dolari intr-o singura zi sau 3 dolari pe secunda!

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului