Showbiz

#licenta #sotie #crbl

CRBL, mandru de sotia licentiata

CRBL este foarte mandru de sotia sa, Elena, dupa ce aceasta si-a luat licenta la Facultatea Romano-Americana. Pe numele sau real Eduard Andreianu, cantaretul de la Simplu, spune ca odata cu terminarea facultatii, pentru cei doi incepe un nou proiect: conceperea unui bebelus.

Tanarul cantaret vorbeste cu bucurie despre reusitele sotiei sale, Elena, care este “frumoasa si desteapta”. “Sunt foarte mandru de ea, a luat licenta cu 8,30”, a declarat CRBL pentru Cancan. Astfel ca, odata cu terminarea facultatii cei doi vor sa faca un copil.

Eduard si Elena s-au casatorit in 2008, dupa ce s-au cunoscut la “Dansez pentru tine”, acolo unde Elena a fost coregrafa cuplului din care facea parte si CRBL.

Nunta celor doi a fost un eveniment deosebit, mai ales ca atat mirii, cat si invitatii au fost imbracati in costume de mafioti, cu CRBL in rol de Al Capone, intreaga nunta desfasurandu-se in jurul acestei tematici.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare