Showbiz

#showbiz #cristi borcea #dosarul transferurilor #vedete intern #divort Cristi Borcea

Cristi Borcea a divortat de Alina? Iata doua motive absolut plauzibile!

Vestea unui nou divort socheaza lumea mondena. Potrivit unor surse din anturajul lui Cristian Borcea, fostul actionar de la Dinamo a divortat de Alina, cea de-a doua sa sotie. Dar ce sa fi pus capac relatiei dintre cei doi care a durat 8 ani chiar si in ilegalitate?

In urma cu jumatate de an, Cristian Borcea ajungea la inchisoare intr-un caz in care erau condamnati alti sapte grei ai fotbalului romanesc - "Dosarul Transferurilor". Sase ani si patru luni de inchisoare are de executat fostul dinamovist. Si cand parea ca, din spatele gratiilor, a reusit sa isi aranjeze "afacerile", fosta si actuala nevasta ocupandu-se de business-uri pe care le-au preluat pe numele lor, persoane din anturajul familiei Borcea arunca bomba: Cristi a divortat de Alina!

Carcotasii sustin ca de vina ar fi presupusa relatie pe care Cristi Borcea ar fi avut-o cu Valentina Pelinel. De altfel, blonda a si fost fotografiata in timp ce sosea la penitenciarul in care este inchis fostul actionar de la Dinamo, iar recent au aparut fotografii cu fosta doamna Boureanu relaxandu-se pe iahtul pe care Borcea il are in insula Capri.

Sursa foto: spynews.ro

CITESTE SI:

Cum si-au refacut viata vaduvele tinere din showbiz
Veste buna! Iata cand se lanseaza iPhone 6 si ce aduce nou
In vacanta toata viata. Hobby transformat in afacere

"S-a mai pus problema unui divort, prin 2011, cand a aparut avocata aia cu fetita neligitima, iar Alina nu stia nimic. Acum, este clar, cei doi au divortat. Alina s-a apropiat mult de Mihaela Borcea, se ocupa de afacerile lui", au marturisit prietenii celor doi pentru spynews.ro.

Manevra ca sa isi tina averea la adapost

Sursa foto: ampress.ro

Insa divortul ar putea fi mai degraba o manevra menita sa iti tina bunurile departe de executarea silita. Mai precis, Cristi Borcea si-ar trece in acest fel casa si masinile pe numele Alinei, astfel incat sa nu mai aiba din ce plati despagubirile de aproape 1,5 milioane de dolari pe care le are de facut in dosarul in care este incarcerat.

Potrivit Spynews, in momentul de fata, Cristian Borcea ar mai detine apartamentul din Miami a carui valoare se ridica la 2,5 milioane de euro, dar care e pus la adapost de legea romaneasca dupa ce ar fi fost cumparat pe o firma infiintata in SUA, si casa din Pipera, in valoare de 2 milioane de euro, plus cateva masini de lux.

Asadar, un divort cu un partaj bine gandit ar fi o solutie perfecta pentru ca dinamovistul sa scape de datoria imensa pe care o are de achitat.

Cristi Borcea este casatorit cu Alina din 2011, dupa opt ani in care a dus o viata dubla, el impartindu-se intre amanta si sotia, Mihaela Borcea, cu care are trei copii.

Sursa foto: realitatea.net
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare