Showbiz

#cristina spatar #sarcina #copil

Cristina Spatar a nascut necoafata

Planurile Cristinei Spatar de a arata bine in timpul nasterii au fost date peste cap de bebelusul care s-a grabit sa vina pe lume cu o zi inainte de operatia de cezariana programata din timp.

Cantareata a nascut in timpul noptii un baietel de 3, 5 kilograme si 52 de centimetri pe care vrea sa-l boteze Albert Cristian.

Baietelul i-a stricat mamei planurile de infrumusetare de dinainte de nastere. Cristina ar fi vrut sa se coafeze si sa mearga la cosmetica in ziua de dinaintea cezarianei, dar micutul nu a mai vrut sa astepte.

"La ora 3.00 dimineata, Cristina m-a trezit, foarte speriata, caci avea contractii puternice. Am plecat intr-un suflet la Maternitatea " Regina Maria " si, la doar cateva ore, imi tineam deja baietelul in brate!", a declarat pentru Click! Alin Ionescu , sotul vedetei.

Fericitii parinti vor organiza in curand o petrecere in cinstea bebelusului, la care isi vor invita prietenii apropiati.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului