Showbiz

#victor slav #adrian cristea #bianca dragusanu #showbiz #vedete intern

Cu cine este, de fapt, Bianca Dragusanu si cine are de castigat de pe urma speculatiilor

"Bianca s-a impacat cu...!" si "Bianca se marita cu..." sunt doar doua dintre titlurile care o vizeaza pe nimeni alta decat Bianca Dragusanu si care au invadat internetul in ultimele luni. Acum este cu Cristea, apoi este cu Victor si iar cu Cristea. Dar cu cine este, mai exact, Bianca Dragusanu? Sa fie oare doar un joc de dragul popularitatii? Iata cateva raspunsuri.

"Printul" sau prezentatorul meteo?

Au dansat pasional la emisiunea "Minunea dansului", si toate indiciile duceau catre refacerea relatiei dintre Bianca si Victor Slav. La scurt timp, au si aparut stiri potrivit carora cei doi fosti soti petrec o vacanta de lux la malul Marii Egee. Prilejul perfect pentru ca ziarele de cancan sa isi trimita paparazzii in misiune. Frumoasa roscata si chipesul prezentator nu au facut exces de gesturi tandre, asa ca nimeni nu a putut trage totusi o concluzie clara: s-au impacat sau nu Bianca si Victor?

"Pentru mine, Victor nu este un pariu sau o ambitie! Este omul pe care l-am iubit, il iubesc si il voi iubi intotdeauna, dar pe care sunt constienta ca l-am pierdut!", a declarat recent vedeta, potrivit protv.ro.

In tot acest timp, o alta "dezvaluire" venea sa adanceasca si mai mult misterul. "Bianca si Cristea fac nunta pana la sfarsitul acestui an", a declarat pentru wowbiz.ro omul de afaceri Nicusor Stan, cel care ar fi fost tocmit de fotbalist sa fie nasul cuplului. Iar Adi Cristea ar fi spus chiar ca va face o noua rezervare pentru Paris, aluzie la escapada care a stat la baza divortului dintre Bianca si Victor.

CITESTE SI: Burlaci celebri. Unii au fost "luati", altii sunt inca disponibili

Cine are de castigat


Neclaritatile au fost materie prima consistenta pentru tabloide, care s-au grabit cu speculatiile de tot felul. Si, uite asa, alte zeci de articole s-au scris in ultimele zile pe acest subiect.

Victor Slav, una dintre vedetele care isi leaga numele indiscutabil de Pro TV, s-ar putea folosi de publicitatea facuta pentru a le demonstra sefilor ca "merita" sa ramana la pupitrul stirilor meteo. Asta mai ales in contextul numeroaselor plecari din trust.

Adrian Cristea se pregateste sa isi lanseze proaspata afacere, un showroom pentru creatiile vestimentare de lux care poarta marca atelierului sau, iar aducerea numelui sau in discutie este legat indirect si de promovarea acestui eveniment.

Bianca Dragusanu s-a aratat intotdeauna avida de norotietate si e lesne de inteles de ce se lasa implicata in astfel de situatii care nu fac altceva decat sa ii sporeasca vizibilitatea in lumea mondena.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare