Showbiz

#slabeste rapid #dieta vedete #Catalin Scarlatescu #cum sa slabesti

Cum a slabit Chef Scarlatescu 30 de kilograme fara dieta!

Celebrul bucatar de la MasterChef si Chefi la cutite, Catalin Scarlatescu a slabit si arata mult mai tanar! El ajunsese la 125 de kilograme, insa in cateva luni a reusit sa dea jos peste 30 de kilograme. 

Medicii l-au avertizat in urma cu cateva luni pe Chef Scarlatescu ca greutatea i-ar putea pune in pericol sanatatea. Asa a reusit sa se mobilizeze si sa incerce sa scape de kilogramele in plus. Initial el a spus ca a tinut doar regim, ca a renuntat in primul rand la paine si dulciuri, dar apropiatii celebrului bucatar i-au dezvaluit secretul. Acesta ar fi tinut dieta, dar nu inaite de a face o operatie de micsorare a stomacului.

 “Cine poate slabi atatea kilograme in cateva luni? Cu nicio dieta din lume nu slabesti 30-40 de kilograme in cateva luni. Catalin si-a facut operatie la stomac, si-a “montat” inel, asa a reusit sa slabeasca in timp record. A fost singura varianta ca sa poata slabi repede si fara sa se chinuie. El este gurmand, pofticios. Chiar el spunea cum sa-i spui unui bucatar sa nu mai manance sau sa tina dieta? A slabit foarte mult, pielea a inceput sa i se lase, s-a umplut de varice si vergeturi. Important este insa ca se simte bine, ca mananca sanatos si ca e in afara oricarui pericol. A fost si la analize, la control, si totul este ok. Era prea gras si incepuse sa aiba probleme de sanatate”, sustin surse din anturajul celebrului bucatar citate de presa mondena, relateaza ele.ro.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului