Showbiz

#vedete tinerete # brigitte nastase #sotie Ilie Nastase #brigitte sfat #operatii estetice

Cum arata Brigitte Sfat la 19 ani! Iti vine sa crezi ca e aceeasi persoana?

Brigitte Sfat este de cativa ani in centrul atentiei datorita relatiei cu Ilie Nastase, dar si operatiilor estetice pe care si le-a facut. Chiar ea a recunoscut ca de cate ori a simtit ca-i fuge pamantul de sub picioare a modificat ceva la aspectul ei fizic. 

Astfel, sotia lui Ilie Nastase este o aparitie, drept dovada pozele suprinse de paparazzi pe plaja si comentariile fanilor. Totusi, Brigitte a postat o imagine cu ea, la 19 ani, pe Facebook, facand o paralele intre tanara de atunci si femeia de acum. Fanii nu s-au zgarcit cu comentariile. Multi au apreciat chiar ca aceasta arata chiar mai bine in tinerete, inainte de toate operatiile estetice. 

De cateva zile, diva se afla pe litoralul romanesc si posteaza intr-una imagini din cluburile de fite. In tinute mulate, provocatoare, ea pare sa joace rolul unei femei tinere, in ciuda varstei pe care o are. Atrage insa toate privirile, la fel cum a facut si cu Ilie Nastase. Cu toate acestea, cei doi sunt pe cale de a divorta, dupa o casnicie oricum presarata de despartiri si impacari. 

Tu ce parare ai? Cum arata Brigitte in tinerete? 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare