Showbiz

# carmen iohannis tinerete #carmen iohannis #klaus iohannis

Cum arata Carmen Iohannis in tinerete, cand nici nu se gandea ca va fi Prima Doamna

Una dintre cele mai mediatizate femei din Romania si, cu siguranta, prima sotie de presedinte care a rezistat atat de mult timp pe prima pagina a ziarelor, Carmen Iohannis, a fost o adolescenta si o tanara banala, chiar cu cateva kilograme in plus. Insa transformarea ei este uimitoare.

Desi un cuplu extrem de discret, Carmen si Klaus Iohannis nu au reusit sa scape de atentia presei. De curand, reporterii de la wowbiz.ro au reusit sa gaseasca niste fotografii din tinerete ale primei-doamne. In imaginea de mai jos, aceasta apare alaturi de tatal sau, intr-un compleu deschis la culoare, elegant, cu o coafura care insa nu o avantaja, bruneta, cu breton.



Astazi, Carmen Iohannis a atras critici din cauza rochitelor considerate o idee prea scurte pentru noua sa pozitie, dar care i-au dezvaluit o silueta de invidiat. Stilata, indrazneata, Prima Doamna emana incredere in sine si eleganta, fiind prbabil cea mai agreabila si populara sotie de presedinte de pana acum. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului