Showbiz

# oana roman nemachiata #vedete machiate #vedete fara machiaj #oana roman

Cum arata de fapt Oana Roman acasa, nemachiata si nearanjata

Oana Roman a fost de curand plecata in Turcia la o cura de detoxifiere care ar fi ajutat-o sa slabeasca chiar si 10 kilograme. A fost nevoita insa sa revina mai repede in tara, asa ca a slabit doar doua kilograme. Chiar si asa, Oana Roman arata ca la 40 de ani are un ten de invidiat, chiar daca nu este adepta procedeelor lungi de ingrijire.

Cum arata vedeta fara machiaj? A dezvaluit chiar Oana, intr-o postare pe pagina sa de Facebook. In bucataria proprie, nemachiata, necoafata, in tinuta de casa. 

"Un zambet de noapte buna! Fara editare, fara filtre, fara machiaj! In aprilie fac 40 de ani si ii multumesc mamei pentru gena incredibila pe care am moștenit o de la ea! Recunosc ca ma duc foarte rar la coametica si in afara de demachiant, uneori cate o masca, nu folosesc creme pentru fata aproape niciodata!", a spus Oana. 

A trezit si numeroase invidii si critici, insa vedeta le-a raspuns in stilul caracteristic, usor ironic, asigurand pe toata lumea ca nici nu-si face sprancenele cu creion special si nici genele cu rimel. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare