Showbiz

#razvan fodor #showbiz #mircea radu #Florin Dumitrescu #vedete intern #vedete extern #neveste vedete

Ei sunt cei mai ravniti barbati, dar cum arata sotiile lor? 7 cupluri suprinzatoare

Ai suspinat uitandu-te la ei cat sunt de frumosi, dar cu siguranta nu ti-ai imaginat nicio clipa cum arata nevestele lor. Si, daca acum ai crede ca barbatii sexy ai planetei au sotii pe masura, trebuie sa stii ca nu e o regula. Iata cum arata consoartele celor mai doriti barbati.

Raluca, sotia lui Mircea Radu

Sursa foto: cancan.ro

Sarmantul prezentator a frant multe inimi mai ales pe vremea cand realiza emisiunea "Din dragoste". Si oricat de multe femei s-au visat in bratele lui, una singura i-a pus capac: Raluca Olaru, o sportiva mai tanara cu 20 de ani ca el.

CITESTE SI:
1.000, 5.000, 10.000... Cat castiga vedetele de pe urma scandalurilor in care se baga

Copiii de vedeta care si-au bagat parintii in bucluc


Irina, sotia lui Razvan Fodor

Sursa foto: radardemedia.ro

Razvan Fodor a devenit cunoscut atunci cand a inceput sa cante alaturi de trupa Krypton. Cu infatisarea sa sexy si-a castigat rapid o multime de fane. El are insa ochi doar pentru doua femei, Irina, cea care pana nu demult a fost coprezentatoarea emisiunii "Povestiri adevarate", si pentru Diana, fetita de doar trei ani a cuplului.

Ramona, sotia lui Jorge


Sursa foto: cugetliber.ro

O femeie extrem de frumoasa, cum altfel!, are alaturi si Jorge, celebrul cantaret care prezinta emisiunea "Romania danseaza". Nu o sa iti vina sa crezi, dar Ramona este cu 10 ani mai in varsta decat artistul, insa arata senzational!

Cristina, viitoarea sotie a lui Florin Dumitrescu

Sursa foto: enational.ro

Chef Florin Dumitrescu se insoara in scurta vreme cu Cristina, femeia care i-a daruit anul trecut un copil. Pretentiosul jurat da dovada ca este capricios si in materie de femei, judecand dupa cat de frumoasa este cea alaturi de care a ales sa isi petreaca toata viata.

Jenna, sotia lui Channing Tatum

Sursa foto: crushable.com

Te-ai pierdut vreodata in ochii albastri ai lui Channing Tatum? Ei bine, asta face zilnic Jenna Dewan-Tatum, cea cu care actorul s-a casatorit in urma cu cinci ani. E adevarat ca si ea este la fel de frumoasa!

Deborra-Lee Furness, sotia lui Hugh Jackman


Sursa foto: tvmania.ro

Hugh Jackman a fost votat in urma cu cativa ani drept cel mai sexy barbat din lume, iar tinerele care suspina dupa el stau la coada. Dar, dezamagire! Actorul se pare ca este atras mai degraba de femeile mai purii. Sotia lui, care este cu 14 ani mai in varsta, este cel mai bun exemplu.

Jo Green, sotia lui Hugh Laurie


Si acum, sincer, cum ti-ai imaginat-o pe sotia lui Hugh Laurie, interpretul lui Dr. House? O femeie perfecta, frumoasa si extrem de sexy. Ei bine, asa o fi fost Jo Green, in tinerete, pentru ca acum, cea care i-a daruit trei copii si-a pierdut din stralucire.

Sursa foto: perfecte.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare