Showbiz

# Eurovision 2014 #vedete extern #conchita wurst # clasament eurvision 2014

Cum arata SOTUL Conchitei Wurst, castigatoarea Eurovision 2014

Conchita Wurst a avut o aparitie socanta pe scena Eurovision, demonstrand ca este un personaj care stie sa atraga atentia. Sotul ei, Jacques, nu se lasa mai prejos.

Thomas Neuwirth, alias Conchita Wurst, este casatorit de peste patru ani cu Jacques Patriaque, un dansator de cabaret, iar in 2013 a ajutat la crearea primului Festival Boylesque, varianta masculina a show-urilor de cabaret. De altfel, aparitiile acestuia sunt pline de culoare, cei doi parand ca se potrivesc tare bine in materie de gusturi pentru tinute provocatoare. Cel putin pe scena. 

Cei doi s-au cunoscut in urma cu cativa ani, la Paris, si au decis sa inceapa o viata noua la Viena. Jacques a fost prezent in 2013 si pe scena Saptamanei Modei de la Viena. Iata-l defiland pe podium. 

CITESTE SI: Stefan Banica Jr, job surpriza! 

6 vedete cu casnicii de fatada

Pe de alta parte, Jacques si Conchita formeaza un cuplu solid, partenerul de viata al castigatoarei Eurovision fiind foarte activ pe pagina personala de pe o retea de socializare unde le-a cerut prietenilor sa o sustina pe sotia sa. "Conchita este o persoana reala. Prietenii mei ar spune ca sunt amuzanta si o femeie iubitoare. M-am nascut in Columbia, insa m-am mutat cu parintii in Germania cand eram copil. Acum patru ani mi-am intalnit sotul in Paris, pe Jacques", a declarat Conchita pentru wiwibloggs.com.

Aparitiile celor doi sunt cu siguranta exotice, asa ca va lasam sa va delectati cu cateva ipostaze in care au fost surprinsi cei doi. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare