Showbiz

#showbiz #bianca dragusanu #cadouri bianca dragusanu #vedete intern #Adi Cristea

Cum o convingea Cristea pe Bianca sa se intoarca mereu la el!

A fost cu Adi Cristea, s-au despartit si s-au cuplat din nou. Iar sirul despartirilor si al impacarilor dintre Bianca Dragusanu si Adrian Cristea a continuat. Dar ce o facea totusi pe roscata sa revina in bratele fotbalistului? Prietenii din anturajul celor doi au inceput sa "dea din casa".

Potrivit acestora, Adrian Cristea e un barbat romantic si capabil de gesturi la care multe femei viseaza. "Intre ei a fost o mare iubire si, poate din acest motiv, Bianca l-a pastrat in suflet pe Adi. De fiecare data cand el gresea si ea isi calca pe suflet si il ierta, Cristea o trata ca pe o printesa. Ii aducea micul dejun la pat, din cantonament ii trimitea buchete imense de flori, cand pleca in strainatate ii cumpara tot felul de cadouri cu mesaj, parfumuri si, fireste, ii spunea cat de mult o iubeste.

Basca, si cand era acasa, daca pleca pentru cateva minute si se trezea cu o ora inaintea Biancai, ii lasa o cafea facuta pe masa, langa care punea un biletel in care ii scria lucruri de genul «esti dragostea mea», «cand faci ochi sa te gandesti la mine» sau «nimic nu ma poate opri sa te iubesc in fiecare zi». Toate aceste mici gesturi o sensibilizau pe Bianca si o determinau sa uite ca o insela", a povestit o prietena de-a vedetei pentru wowbiz.ro.

CITESTE SI: 6 vedete cu secrete. Sexuale. 

Pe de alta parte, indiferent de tacticile pe care le-ar mai aplica Adrian Cristea, Bianca pare sa se fi saturat pana peste cap de cei doi barbati din viata ei: unul prea nestatornic, altul prea hotarat. Astfel, dupa ce Printul a jignit-o pe unde a putut, iar Victor Slav a dus-o in vacanta in Turcia, dar nu s-a impacat cu ea, Bianca a decis sa  isi cumpere un bilet pentru SUA. Mai mult, s-a laudat prietenilor ca biletul e doar "dus", si-a luat ramas bun de la catelul ei si pare sa nu-si doreasca sa se intoarca prea curand pe meleagurile unde a fost indelung criticata. 

Bianca nu ar fi prima celebritate care isi doreste sa-si incerce norocul in tara tuturor posibilitatilor. Printre cele care au reusit se numara Valentina Pelinel, Catrinel Menghia, Cristi Borcea sau Monica Gabor. 

Sursa foto: cugetliber.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare