Showbiz

#showbiz #vedete intern #andra #andreea esca #pregatiri paste #pregatiri vedete #raluca arvat

Vedetele, la cratita. Cum se pregatesc pentru masa de Paste

Pana si vedetele au intrat in febra pregatirilor pentru Paste. Si daca ti-ai imaginat cumva ca stiristele sau cantaretele nu gatesc, te-ai inselat. Vedetele au lasat la o parte machiajul si hainele elegante si au trecut la aragaz. Iata cum se pregatesc de sarbatoare celebritatile de pe plaiuri mioritice.

Andreea Esca

Sursa foto: facebook.com

Andreea Esca s-a facut femeie de casa, sustin jurnalistii click.ro, care au publicat o fotografie de pe Facebook in care vedeta Pro TV demonstreaza ca in timpul liber se ocupa si cu altceva decat cu stirile. In Joia Mare, Andreea a vopsit oua pentru Paste. "Eu si mama vopsim oua! Alexia le picteaza", a scris vedeta pe reteaua de socializare.

CITESTE SI:

Top 5 proaspat tatici din showbiz. Care este cel mai simpatic?

Copiii-minune din showbiz castiga intr-un an cat altii intr-o viata

Andra si Maruta



 

Sursa foto: ziaremondene.ro

Andra si Catalin Maruta vor petrece Pastele impreuna cu fiul lor la Targu Jiu, la familia realizatorului TV. "I-am spus Micai, asa ii spun eu soacrei mele, sa ma astepte si sa gatim impreuna. In fiecare an, de sarbatori, suntem alaturi de familie. Anul acesta, vom merge insa la biserica unde ne-am casatorit. Fratii mei si parintii mei sunt la Campia Turzii", a declarat Andra pentru "Povestiri adevarate".

Raluca Arvat

Sursa foto: libertatea.ro

Chiar daca va fi "de serviciu" in ziua de Paste, Raluca Arvat, prezentatoarea stirilor sportive de la Pro TV, spune ca isi va gasi timp pana atunci pentru vopsit oua, dar si pentru framantat cozonaci.

Olivia Paunescu


Sursa foto:tvmania.ro

Si anul acesta prezentatoarea TV Olivia Paunescu va petrece Pastele alaturi de familie si de cei dragi. "Am planuit o masa la tara, in curte la bunici. Abia astept momentul. Avem acolo o curte plina de flori, toti pomii au inverzit. Si mirosul de liliac este foarte puternic!", a declarat stirista pentru kudika.ro. Recunoaste ca nu prea se pricepe la gatit, asa ca preparatele raman in baza mamei sale. Are si Olivia insa o misiune speciala. Va vopsi oua pentru masa de Paste impreuna cu sora sa.

Alina Eremia


Sursa foto:cinemagia.ro

Tanara actrita si cantareata Alina Eremia este gata-gata sa isi lege sortul in talie si sa se apuce de gatit. "Cea care va duce greul in bucatarie va fi mama, dar ii voi da si eu o mana de ajutor, pentru a-i usura munca", a declarat Alina pentru acasatv.ro.

Vlad Gherman

Sursa foto:cinemarx.ro

Si colegul sau din trupa Lala Band, Vlad Gherman se implica zilele acestea in treburile gospodaresti. "Vopsitul oualor este punctul nostru forte, iar mancarea este gatita de cei mari", spune Vlad.

Sursa foto: adevarul.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare