Showbiz

#rihanna #showbiz #ioana basescu #oana lis # jucarii erotice #Jay-Z & Beyonce

Cumparaturi XXX printre vedete! Celebritati pasionate de jucarii erotice

In ciuda frumusetii, faimei si eforturilor de a-si mentine silueta si de a arata spectaculos pentru partenerii lor, multe vedete stiu ca aceste atuuri nu sunt suficiente pentru a-si tine partenerii in patul conjugal. Din acest motiv, nu ezita sa apeleze la jocuri si jucarii sexuale cu care sa-si condimenteze viata sexuala si sa reaprinda constant calcaiele partenerilor lor de viata!

Rihanna

Pentru Rihanna, jucariile sexuale nu sunt doar un stimulent ocazional, cu care se rasfata in dormitor. Controversata vedeta a facut o adevarata pasiune din accesoriile erotice si nu rateaza niciun sex-shop pe langa care trece in drumurile ei. Aflata in turneu, vedeta a fost surprinsa recent vizitand numeroase sex-shopuri, inclusiv magazine cu profil S&M, de unde a cumparat piese de lenjerie intima, jucarii sexuale si alte accesorii cu tenta erotica.


Ioana Basescu

Ioana Basescu a fost surprinsa recent intr-o ipostaza cu totul interesanta. Fiica presedintelui a fost fotografiata la petrecerea de Revelion in colanti sau pantaloni din spandex sau cauciuc, unul dintre cele mai populare accesorii erotice dintr-un sex-shop. Chiar daca vedeta nu a facut declaratii vizavi de excentricul accesoriu si nicidecum nu a fost fotografiata in ipostaze indecente, multi dintre noi ne intrebam daca incinge cu el si mintile noului ei iubit, avocatul Radu Pricop.

Oana Lis

Inceputul anului nou i-au aprins calcaiele si Oanei Lis, care nu s-a sfiit sa se pozeze pe Facebook cu accesorii erotice cu care se pare ca incearca sa reaprinda pasiunea in dormitorul conjugal. Dornica de aventuri fierbinti in dormitor, dar cu un sot a carui potenta lasa de dorit, tanara sotie a fostului primar Viorel Lis incearca prin toate metode sa resusciteze libidoul "adormit" al sotului sau. Vedeta a apelat la urechiuse jucause de iepuras Playboy, catuse roz, cu puf, si un decolteu obraznic cu care spera sa-si incite partenerul.


Jay-Z & Beyonce

Sfarsitul anului 2013 a gasit cuplul Beyonce - Jay-Z intr-o stare de spirit extrem de jucausa si aventuroasa. Cele doua celebritati au fost surprinse, in a doua zi de Craciun, frecventand un sex-shop, de unde s-au aprovizionat cu cele mai noi si hot jucarii sexuale. Potrivit vanzatorului magazinului, cuplul a achzitionat accesorii normale, unele chiar placate cu aur, pentru care au lasat la casa suma de 6.000 de dolari.

 

Citeste si:

Desi pare 100% natural, are deja doua operatii estetice. Iata despre ca cantaret roman este vorba

Sursa foto: Webradio.bg

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare