Showbiz

#dan bittman #probleme sanatate #pierdere voce

Dan Bittman isi poate pierde vocea

Dan Bittman trece prin clipe grele in timpul recuperarii dupa operatia de stenoza carotidiana asimptomatica. Cantaretul este inca ragusit, iar recuperarea dureaza mai mult decat s-a asteptat initial.

Operatia de curatare a carotidei de colesterol a avut loc in Austria, unde lui Dan Bittman i s-a spus ca isi va reveni complet in doua saptamani. Recuperarea dureaza insa mai mult si riscul unor probleme vocale nu a disparut complet.

"Dan a fost de curand la un medic ca sa vada daca e OK. El s-a impacientat oarecum, pentru ca dupa operatie i s-a spus ca se va reface complet in jumatate de luna si nu va mai avea probleme cu vocea", a declarat un apropiat al artistului pentru Click.

Capacitatile vocale ar trebui sa-i revina complet lui Dan Bittman dupa insa doua saptamani, insa daca raguseala persista, solistul formatiei Holograf isi poate pierde vocea datorita unor probleme la nivelul muschiului de langa corzile vocale.

Sursa foto: Enational.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului