Showbiz

# kadri #copii Dana Nalbaru #mame vedete #copii vedete #dana nalbaru

Dana Nalbaru in culmea fericirii! In timp ce unii o critica ca e neingrijita...

Dana Nalbaru este tare fericita. Si a ales sa impartaseasca un moment important din viata ei de familie cu prietenii virtuali. Chiar daca printre ei se numara si aceia care au criticat-o in urma cu cateva zile ca nu se mai ingrijeste deloc si ca arata foarte rau. 

Vestea cea mare a familiei Nalbaru - Bucur este ca mezinul, Kadri, in varsta de 1 an si doua luni, a inceput sa mearga singur. A facut primii pasi in urma cu ceva timp, insa de ieri mititelul este pe cont propriu. Bucuria este mare pentru parinti, iar Dana a fost tare mandra sa impartaseasca acest lucru si fanilor. 

Dana Nalbaru si Dragos Bucur au doi copii, Sofia si Kadri. Dana a decis sa se dedice meseriei de mama si a lasat pe plan secund cariera ei muzicala. Totusi, in timpul de care dispune lucreaza acum la un album de cantece pentru copii.

In urma cu cateva zile, ea a primit un mesaj care a nascut controverse in lumea virtuala. O persoana o critica pentru faptul ca nu se mai ingrijeste si nu mai arata ca in vremurile in care sustinea concert dupa concert. "De ce nu ai grija de tine…??? pacat…..sa arati ca si cand ai fi o servitoare….DAR stiu servitoare care arata mai ingrijite…..deci nu insulta pe cei ce te-au admirat….si inca o mai fac….. INGRIJESTE-TE…. ca o sa te lase si sotul tau….si sa nu te miri….", i-a scris persoana respectiva. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului