Showbiz

#mihaela radulescu #andreea marin #showbiz #dani otil #razboi Mihaela Radulescu Andreea Marin

Dani Otil reporneste razboiul intre Mihaela Radulescu si Andreea Marin?

Prezentatorul TV Dani Otil, iubitul Mihaelei Radulescu, a facut marti dimineata, in cadrul emisiunii pe care o modereaza la Antena 1, cateva comentarii acide la adresa Andreei Marin. Desi poate nu si-a dat seama, remarca pe care a facut-o ar putea reaprinde razboiul care mocneste de ani buni intre Mihaela Radulescu si Andreea Marin.

In timpul emisiunii "Neatza", Dani Otil a numit-o pe Andreea Marin "iedera", dupa ce colegii sai au postat pe un ecran o imagine in care "Zana" apare alaturi de Radu Iordan, unul dintre cameramanii de la matinalul de Antena 1, poreclit Puberu.

"Colegul nostru Puberu a postat pe Facebook o fotografie cu aceasta iedera. De ce radeti? Iedera este o planta agatatoare", a spus Dani in timpul emisiunii de la Antena 1.

Aceasta ironie lansata de Dani Otil ar putea reaprinde conflictul ce mocneste de ani buni intre Andreea Marin si iubita prezentatorului de la Antena 1, Mihaela Radulescu. Rivalitatea intre cele doua este binecunoscuta in lumea mondena si a plecat de la Stefan Banica Jr, cu care amandoua au fost casatorite.

Desi cele doua nu s-au mai atacat public de cativa ani, comentariul lui Otil ar putea declansa noi reactii acide intre cele doua dive.

Andreea Marin, deja nervoasa pe un alt scandal

Comentariul suparator facut de Dani Otil vine intr-un moment in care Andreea Marin este deja stresata din cauza unui scandal cu directorul TVR, Stelian Tanase, care a acuzat-o ca a plecat din cadrul trustului deoarece nu a primit banii pe care i-a cerut.

Andreea Marin nu s-a lasat mai prejos, iar de cateva saptamani il ataca si ea dur pe Stelian Tanase, pe care l-a acuzat de neprofesionalism.

"Nu am vazut pana acum la el un talent de manager. Nu poti sa manageriezi o televiziune daca nu te pricepi la asta. Si daca nu ai un succes personal, care sa te recomande pentru asa ceva. Daca esti asezat acolo pe linie politica, macar pastreaza ce e bun. Invata sa vorbesti cand o faci public. E o ipoteza care nu ma incanta deloc. Eu nu mai pot sa fiu angajatul cuiva. Asta ca sa fie clar. Sunt freelancer de atatia ani. Imi place", a declarat Andreea Marin.

Citeste si:

Noi semne ca imperiul Pro se prabuseste! Ce vedete parasesc trustul

Rasturnare de situatie in cazul accidentului aviatic din Apuseni: nu Adrian Iovan se afla la mansa

Sursa foto: romanialibera.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului