Showbiz

#daniela gyorfi #showbiz #vedete intern #proces Daniela Gyorfi

Daniela Gyorfi, tarata prin tribunale! Motivul este incredibil

Daniela Gyorfi si iubitul sau, George Tal, au fost dati in judecata de Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri pentru neplata unor roviniete. Cateva sute de lei neachitati le-ar putea aduce acum executarea silita.

"Nu stiam absolut nimic. Chiar nu stiu despre ce e vorba", a declarat cantareata pentru spynews.ro. Daca instanta va admite cererea CNADNR, exista posibilitatea ca veniturile societatii administrate de cei doi sa fie executate silit pentru doar cateva sute de lei.

Iar problemele artistei nu se opresc aici. Daniela ar putea plati despagubiri si liderului trupei Savoy, Marian Nistor, si politicianului Vadim Tudor, dupa ce ar fi "manelizat" piesa "Fa-ma Doamne o lacrima".

In 2009, Nistor le-a cerut lui Adi de la Valcea si Danielei Gyorfi drepturi de autor pentru piesa "Fa-ma Doamne o lacrima", melodie pe care cei doi o interpretau - sub forma de manea - fara acordul artistului. La scurt timp, lui Nistor i s-a alaturat si Corneliu Vadim Tudor, autorul versurilor. In prima instanta, magistratii Tribunalului Bucuresti au decis ca Gyorfi si Adi de la Valcea sa le achite celor doi cate 20.000 de lei, daune morale. Decizia nu este insa definitiva, scrie spynews.ro.

CITESTE SI:

Ion Dichiseanu, operat de urgenta
Monica Gabor nu mai vine la parastasul mamei! Si-a parasit si fetita?
"Reteta" succesului. A schimbat 3 barbati celebri in 3 saptamani si a devenit vedeta!

Sursa foto: bzc.ro
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului