Showbiz

"Dansez pentru tine" premiaza cel mai bun coregraf

Telespectatorii emisiunii "Dansez pentru tine" de la PRO TV sunt invitati sa aleaga cel mai bun coregraf din "Liga Invingatorilor", al cincilea sezon al show-ului, povesteste Compact.

Vinerea aceasta, fanii emisiunii vor putea urmari o editie speciala dedicata coregrafilor care au antrenat perechile participante la cea de-a cincea editie.

Scopul e acela de a acorda premiul pentru cel mai bun coregraf, acesta constand in suma de 5.000 de euro. Castigatorul va fi desemnat pe baza voturilor telespectatorilor exprimate pe site-ul postului de televiziune, pana vineri, la 20.30, ora la care incepe emisiunea.

Fiecare dintre cei opt coregrafi, Adrian Cristea, Doina Botis, Lilian Caraus , Ioana Macarie, Elena Vascu , Andra Gheorghe, Florin Tanase si Victoria Bucun, va intra in competitia on-line cu cate doua dansuri din acest sezon.


Aboneaza-te la Newsletterul de stiri mondene ca sa primesti in fiecare dimineata ultimele noutati despre vedetele tale favorite.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului