Showbiz

#victoria beckham #copil #david beckham

David Beckham mai vrea un copil

Fotbalistul David Beckham si Victoria planuiesc sa mai aiba un copil pentru ca dintodeauna si-au dorit "o familie mare".

Cei doi au impreuna patru copii, Brooklyn (12 ani), Romeo (8 ani), Cruz (6 ani) si Harper Seven (2 saptamani) si dezvaluie ca se gandesc sa-si mai largeasca familia cu inca un membru.

"Am terminat pentru moment sau o sa mai apara ceva in viitor? Ne-ar mai placea inca un copil." a marturisit David Beckham . "Dintotdeauna am spus ca ne-ar placea o familie mare si "cinci" a fost numarul ales. Daca avem noroc, atunci speram sa mai facem un copil." a adaugat acesta.

Cat despre fetita sa de numai doua saptamani, fotbalistul a marturisit: "Ea este o combinatie intre cei trei baieti. Din fericire are nasul Victoriei."

David Beckham declara ca ii este foarte greu sa stea departe de familie atunci cand este nevoit sa plece cu echipa sa, LA Galaxy , dar recupereaza din plin cand este acasa.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului