Showbiz

David Hasselhoff a divortat

Actorul american david hasselhoff a ajuns, in sfarsit, la un acord de divort cu Pamela Bach, careia ii va plati 25.000 de dolari pe luna, relateaza site-ul Hollywood.com, citat de Click.

David Hasselhoff si Pamela Bach traiau separat deja de doi ani, dar, oficial, erau inca sot si sotie . Dupa cei 16 ani de mariaj, cei doi sunt acum divortati, iar David va trebui sa plateasca lunar 21.000 de dolari fostei sale sotii si 4.000 celor doua fiice pe care le are impreuna cu aceasta. Pamela a cerut divortul deoarece David avea grave probleme cu alcoolul.

In acelasi timp, masinile, conturile bancare si castigurile lui David Hasselhoff din actorie si regie vor fi impartite in mod egal.

Pana la urma, judecatorii au fost cei care au decis ca actorul sa imparta toata averea cu fosta lui sotie. Chiar si casa din California va fi impartita pe din doua.


Aboneaza-te la Newsletterul de stiri mondene ca sa primesti in fiecare dimineata ultimele noutati despre vedetele tale favorite.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului