Showbiz

#lindsay lohan #tori spelling #britney spears #showbiz #drame vedete #vedete fara bani #Marinela Chelaru

De la viata de lux, la limita subzistentei. 4 vedete cu un destin tragic

Faima nu face intodeauna casa buna cu fericirea si, uneori, nici chiar cu luxul. Multe dintre vedete, aflate la un moment dat pe culmile celebritatii, au ajuns sa traiasca o viata plina de griji, uneori chiar la limita subzistentei. Iata cateva exemple de staruri cu un destin tragic.

1. Britney Spears



Viciile si scandalurile i-au distrus viata cantaretei Britney Spears. Artista indragita de milioane de oameni in urma cu 15 ani se afla, din 2008, sub curatela tatalui ei, Jamie Spears, dupa ce cantareata a avut mai multe caderi nervoase. Tot tatal sau este cel care a preluat administrarea averii sale, iar cantareata este atent monitorizata de un judecator. Din cauza comportamentului ei, Britney a pierdut si custodia celor doi copii ai sai.

CITESTE SI:

Sexy-sportivele care ar putea lasa cariera pentru modelling

Oana Sarbu - portret neromantat al relatiei cu Robert Turcescu


2. Tori Spelling




Distrusa emotional dupa ce a aflat ca sotul pe care il sustinuse financiar a inselat-o de nenumarate ori, Tori Spelling a ajuns sa cantareasca, potrivit jurnalistilor americani, 40 de kilograme si a fost internata in spital. Tori are patru copii cu care locuieste intr-o locuinta inchiriata. Pentru a-si putea plati darile, actrita a acceptat sa filmeze intr-un reality-show.

3. Lindsay Lohan



Daca in urma cu cinci ani avea zeci de milioane de dolari in cont, acum a ramas fara un chior. Potrivit click.ro, Lindsay s-a facut recent de rusine cand, intr-un magazin, a ajuns la casa si a constatat ca pe card nu avea nici macar 300 de dolari. Ani la rand, actrita a fost protagonista unor evenimente neplacute. In 2009, a fost chemata la o sedinta foto in Marea Britanie, de unde a plecat cu un colier de 400.000 de dolari, iar altadata a plecat acasa si cu o haina de blana de nurca. Gurile rele spun ca artista a ajuns intr-un asemenea hal, incat bea si cate doi litri de alcool pe zi.

4. Marinela Chelaru




Nu doar celebritatile de peste Ocean au parte de o viata crunta. Si la noi exista actori cunoscuti care au fost uitati de public si au ajuns sa traiasca la limita subzistentei.

Pentru ca spectacolele la teatru erau tot mai putine, actrita a inceput sa picteze tablouri, insa nu a reusit sa isi castige existenta din aceasta activitate.

"Noroc cu barbati-miu, el mai castiga cativa bani ca electrician, dar tot nu ne ajung, ca nu are un salariu mare", a marturisit actrita pentu Libertatea.

Sursa foto: perfecte.ro
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare