Showbiz

#divort #showbiz #adrian mutu #consuelo #divort adrian mutu

Despartire-soc in lumea mondena: Adrian Mutu divorteaza?

Fotbalistul Adrian Mutu trece printr-o perioada extrem de dificila. Dupa ce pe plan profesional a ajuns sa aiba numai esecuri, iata ca nici in viata amoroasa nu are prea mare succes. Prieteni apropiati ai fotbalistului au dezvaluit ca Adrian Mutu este din nou in prag de divort.

Mutu si Consuelo, despartiti de doua luni

Surse apropiate cuplului au marturisit, pentru "Click", ca Adrian Mutu si Consuelo sunt despartiti deja de doua luni, iar acest lucru nu mai este o noutate pentru niciunul dintre prietenii lor.

Aceleasi surse au precizat ca Adrian Mutu si Consuelo nu s-au mai vazut de aproape doua luni, de cand fotbalistul a acceptat sa vina la echipa Petrolul.

Aceste dezvaluiri par sa prinda contur si in realitate, deoarece, in momentul in care a semnat cu echipa Petrolul, Adrian Mutu a precizat ca isi va aduce familia in Romania.

"Voi sta la Bucuresti, pentru ca voi veni cu familia si cu copiii. Ei inca nu stiu limba romana, asa ca trebuie sa stam undeva unde ii pot trimite la o scoala internationala", declara Adrian Mutu la inceputul lunii ianuarie.

Pana in acest moment insa, familia lui Adrian Mutu nu si-a facut deloc aparitia in Romania, iar pe retelele de socializare cei doi soti, pana acum foarte activi, nu si-au mai manifestat sentimentele unul fata de altul.

In plus, in ultima perioada, Adrian Mutu a inceput sa frecventeze din ce in ce mai des cluburile din Capitala, in compania a numeroase vedete autohtone. A iesit chiar si cu fosta amanta a selectionerului echipei nationale a Romaniei, Victor Piturca, Vica Blochina, pentru care cei doi ar fi avut unele divergente in trecut.

Adrian Mutu, reactie dura

Discret in general cu viata sa privata, fotbalistul Adrian Mutu nu a vrut sa dea prea multe detalii despre aceste posibil divort. Acesta a oferit insa, pentru "Click", un raspuns ambiguu, care lasa loc de foarte multe interpretari.

"Nu vreau sa dau explicatii nimanui despre viata mea particulara. Si daca ar fi adevarata aceasta poveste este problema mea si nu priveste pe nimeni altcineva", a declarat Adrian Mutu.

Citeste si:

Bianca si Victor nu pot trai unul fara celalalt! Isi trimit mesaje de dragoste si fac afaceri impreuna

Vedetele isi intretin tenul cu bani putini! Iata secretele lor

Sursa foto: sport9.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare