Showbiz

# sarcina elena udrea # iubit elena udrea #elena udrea

Detalii noi despre sarcina Elenei Udrea. Vrea cu orice pret un copil cu iubitul mai tanar

Elena Udrea  si logodnicul ei mai tanar au planuri mari. Dupa ce s-a zvonit ca fostul ministru are planuri mari de extindere a familiei, se pare ca vine si confirmarea. 

Elena Udrea arata de milioane, dar parca totusi a luat ceva proportii. Vina pentru noile masuri ale fostului politician ar avea-o tratamentele hormonale la care s-ar supune pentru a ramane insarcinata. Potrivit unor surse citate de Click.ro, aceasta ar fi mers si la o clinica de fertlizare in vitro, la Viena, pentru a reusi sa ramana insarcinata. 

„Îşi doresc foarte mult să devină părinţi, iar ea face eforturi pentru a-şi îndeplini visul cât mai curând. Tocmai de aceea merg deja la un medic cu specializare în fertilizare in vitro”, a declarat o persoană din anturajul celor doi, pentru click.ro. 

Elena Udrea are 43 de ani si o sarcina este mai problematica la aceasta varsta. Totusi, dupa logodna cu Adrian Alexandrov, mai tanar cu 12 ani decat fostul ministru, se pare ca este decisa sa aiba o familie. Iar noi ii uram succes! 

Foto: Blitz via Click.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului