Showbiz

# burlacita #showbiz #mihai bendeac #monica davidescu #vedete intern #vedete instanta

Divertismentul se joaca in instanta. 3 vedete, in razboi cu televiziunile

Radem, noi, radem, dar emisiunile de divertisment par treaba serioasa. Cel putin atunci cand ajung sa se dispute la tribunal. Iar in ultima vreme, show-urile de televiziune fac din ce in ce mai multe "victime".

Mihai Bendeac, tras la raspundere in instanta

Sursa foto: enational.ro

Se da un adevarat razboi al nervilor intre Mihai Bendeac si reprezentantii postului Antena 1, dupa ce realizatorul TV a postat pe contul sau de Facebook mai multe documente din care reiese ca nu avea voie sa parodieze mai multi colegi din trustul Intact, dar si alte persoane publice, printre care Radu Banciu, CRBL, Mircea Badea sau Dan Voiculescu.

In urma dezvaluirilor lui Bendeac, conducerea postului Antena 1 a trimis un comunicat in care subliniaza faptul ca actorul ar putea fi chemat in instanta pentru afirmatiile facute. "Antena 1 isi respecta obligatiile contractuale fata de vedete si colaboratori. Mihai Bendeac a incalcat in mod repetat clauzele contractului semnat in prealabil cu Antena 1, contract aflat inca in vigoare, motiv pentru care se confrunta cu repercusiunile legale firesti intr-un astfel de caz", au declarat reprezentantii postului.

CITESTE SI:

Inca o stea de la Hollywood s-a stins!
Care sunt placerile vinovate ale fiecarei zodii in parte

Milionarul de carton. A castigat la Loto, isi ia bolid de lux, dar n-are permis!

 


Fost concurent de la "Burlacita", amenintat cu tribunalul

[

 

 

Sursa foto: joellemagazine.ro

Indignat de faptul ca a fost eliminat din show-ul "Burlacita", omul de afaceri Silviu Rotariu si-a varsat oful pe Facebook. "Montajul emisiunii nu se face pentru o reflexie cat mai buna a realitatii (pentru ca realitatea ar fi plictisitoare), ci pentru a fi cat mai interesant si instigator pentru telespectator. Intai se ia decizia de eliminare a unui concurent si abia apoi se construieste vizual motivul astfel incat publicul sa spuna «A, da. Bine ca l-a dat afara»", a scris Silviu pe Facebook.

Sursafoto:wowbiz.ro

Reactia antenistilor a venit, se pare, foarte prompt. "I-au spus ca are un contract semnat cu ei si ca in cateva zile ii va veni citatia de la tribunal. Apoi a mai primit un telefon prin care i s-a spus ca de fapt hartiile nu s-au semnat si ca ar face bine sa se opreasca daca nu vrea sa ajunga la proces", a declarat un apropiat al lui Rotariu.

Monica Davidescu cere despagubiri de la Pro TV

Sursa foto: adevarul.ro

Monica Davidescu se judeca de aproape un an cu Media Vision, firma care producea "Dansez pentru tine", dupa ce in 2012 s-a accidentat grav in timpul repetitiilor si a fost nevoita sa stea imobilizata la pat doua luni.

"Respect tot ceea ce inseamna trustul Media Pro, iar procedurile initiate nu reprezinta decat mijlocul legal de solutionare a unei astfel de probleme", a declarat atunci Monica Davidescu.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare