Showbiz

#vedete politie # dorian popa jefuit #vedete jefuite #Dorian Popa

Dorian Popa, jefuit azi noapte! Ce i s-a furat

Dorian Popa nu a inceput bine aceasta zi. De dimineata si-a descoperit masina sparta. Si nu doar atat, ci a ramas si fara un gadget care ii era foarte drag si care costa in jur de 2.000 de lei.

Dorian Popa (27 de ani) s-a amuzat pe seama hotilor si a postat cateva imagini video de la locul faptei. El i-a rugat pe fanii sai de pe Facebook sa-l ajute sa-si recupereze gadgetul. „Bună dimineața dragi prieteni, suntem live de la locul faptei. Am coborât în fugă și ce să vezi...stimați prieteni...acesta este locul faptei. Mașina a fost spartă în mijlocul nopții, de niște tineri dornici să fure un freewheel. Priviți, vă rugăm, paguba zilei. În curând, dacă găsiți de vânzare un freewheel alb zgâriat pe față, vă rog să-mi dați un mesaj pe Facebook, că poate, poate e al meu”, le-a spus Dorian Popa fanilor săi.

Totusi, tanarul cantaret si actor nu s-a lasat doborat de vestea neplacuta cu care si-a inceput dimineata si, o ora mai tarziu, era la sala unde se antrena serios. Pentru ca, asa cum spune el, "vine vara" si probabil nu ar vrea sa fie prins pe picior gresit. Dorian Popa se mandreste cu fizicul lui de invidiat, sculptat la sala. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului