Showbiz

#eva longoria #nicole scherzinger #showbiz #adriana bahmuteanu #vedete impacari #relatii reluate

Dragoste cu nabadai! Impacarile anului 2013 in showbiz

Desi se spune ca ciorba reincalzita nu mai are acelasi gust, unele vedete autohtone si internationale au decis sa simta pe pielea lor daca este adevarat sau nu. Anul 2013 a fost presarat cu o multime de divorturi, despartiri si scandaluri amoroase, dar si cu cateva impacari notabile, care merita mentionate intr-o retrospectiva a vedetelor care nu au reusit sa treaca peste despartirile de iubitii sau iubitele lor si au ales sa le mai dea inca o sansa!

Nicole Scherzinger si Lewis Hamilton

Suisurile si coborasurile s-au tinut lant in relatia dintre pilotul de Formula 1 Lewis Hamilton si cantareata Nicole Schwerzinger. Dupa doua despartiri in cinci ani de relatie, cele doua vedete au decis sa-si dea si a treia sansa, in iarna acestui an. Lewis Hamilton vrea sa fie sigur ca aceasta este ultima impacare cu frumoasa lui iubita, de aceea a anuntat ca intentioneaza sa o ceara de nevasta in noaptea dintre ani.

Eva Longoria si Eduardo Cruz

Viata nu a mai fost vreodata la fel de frumoasa pentru Eva Longoria dupa despartirea de sotul sau, Tony Parker, acum cativa ani. Dupa esecul matrimonial, frumoasa vedeta s-a consolat in bratele cantaretului spaniol Eduardo Cruz. Relatia dintre cei doi a fost mereu supusa incercarilor, intrucat la niciun an dupa ce au ales sa formeze un cuplu, s-au si despartit. Cateva luni mai tarziu, a urmat o noua impacare, insa nu a durat mult si cele doua vedete s-au separat din nou. Cand parea ca fiecare dintre ei si-a gasit alt sortit, viata i-a readus impreuna, fiind surprinsi in ipostaze romantice, in toamna acestui an, intr-un restaurant din New York. Poate a treia oara va fi cu noroc!


Adriana Bahmuteanu si Silviu Prigoana

Adriana Bahmuteanu si Silviu Prigoana sunt veteranii impacarilor si despartirilor din showbiz. Exact cand dragostea cu nabadai dintre acestia parea sa fi ajuns, in sfarsit, la final, fiecare dintre ei incercand sa-si gaseasca linistea in bratele altui partener, flacara pasiunii s-a reaprins intre ei, in primavara acestui an. Bahmu si Prigoana au decis sa se impace pentru a cincea oara, de dragul copiilor.



Sursa foto: Tracara.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare