Showbiz

#showbiz #mihaita nesu #vedete intern # Szobi Cseh #drama Szobi Cseh #drama vedete

Drama lui Szobi Cseh: din cel mai mare cascador a ajuns o epava!

A jucat in peste 150 de filme din tara si din strainatate si a fost considerat multi ani la rand cel mai bun cascador din Europa. O boala necrutatoare insa il macina crunt. Durerile il tin la pat si este pe punctul sa paralizeze.

"Nu sunt bine deloc. Sunt bolnav, nu pot sa merg". Asa si-a inceput Szobi Cseh marturia cutremuratoare facuta jurnalistilor de la wowbiz.ro. Omul fara teama, care si-a riscat de atatea ori viata in cascadorii incredibil de periculoase, se lupta acum cu boala. Nu se da batut, dar e slabit si traieste chinuri cumplite greu de indurat.

"Am o anchiloza la nivelul bazinului care imi ia piciorul stang si asta ma impiedica sa ma deplasez. Am carje, dar cum sa folosesc eu asa ceva? Cum?", se intreaba barbatul care odinioara era un pachet de muschi bine sculptat.

Sursa foto: wowbiz.ro

Szobi Cseh sufera de peste doi ani de mielom multiplu, o forma de cancer osos. Starea lui depinde de tratamente costisitoare pe care cu greu si le permite. A trecut prin nenumarate sedinte chinuitoare de chimioterapie si radioterapie, insa dupa ce boala da semne ca intra in remisie recidiveaza. Artistul se vede nevoit sa ajunga de doua ori pe saptamana la spital pentru tratament.

"Acum sunt acasa, da, dar maine merg din nou la spital. Merg, hmm, merg cum pot! Doctorii nu stiu sa imi spuna de la ce mi se trage anchiloza asta si de ce coboara si pe picior. Macar de m-ar mai lasa durerile astea ca sa imi recapat un pic din puteri. Sa mai prind un pic de forta. E greu, rezultatele nu prea se vad si corpul nu ma ajuta. Dar eu trag de mine si nu ma las, nu ma las o clipa!", a marturisit Szobi Cseh.

CITESTE SI: A alergat dupa doi iepuri si nu a prins niciunul. Keo, parasit si de amanta

Surprize, surprize de la Andreea Marin! Ce pune la cale diva


Mihaita Nesu, un destin frant prea devreme

Sursa foto: observatorultv.ro

Szobi Cseh nu este singura celebritate care starneste compasiunea fanilor. In 2011, fotbalistul Mihaita Nesu, o tanara speranta la acea vreme, a suferit un accident cumplit care il scotea mult prea devreme pe tusa. In timpul unui antrenament, s-a ciocnit de coechipierul sau. A cazut secerat la pamant, iar diagnosticul a fost greu de imaginat: paralizie de la umeri in jos.

La patru luni dupa accidentare, Mihai facea o declaratie tulburatoare. "Oamenii au vise cu ei zburand. Subconstientul meu s-a adaptat. Noaptea, visez ca merg", spunea fostul fotbalist la vremea respectiva.

Dupaƒ ce a inceput un tratament revolutionar la o clinicaƒ din SUA, Mihai Nesu a reusit saƒ se ridice in picioare sprijinit de niste aparate. In ciuda eforturilor supraomenesti pe care le face, medicii ii dau sanse extrem de mici de recuperare.

Sursa foto: wowbiz.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare