Showbiz

# vedete tinute # vedete pitice # vedete scunde #AMI

E cea mai scunda vedeta din showbizul romanesc si se imbraca de la copii. Stii cine e?

E o cantareata talentata si o persoana foarte placuta si iubita. Poate o ajuta si statura de miniona, care te face sa iti doresti sa o protejezi mere. Ami are 1,53 metri si doar 41 de kilograme. Nu e de mirare ca de multe ori ajunge sa se imbrace de la magazinele pentru copii.

"Din cauză că sunt mai micuţă, mai am haine pe care le cumpăr din magazine şi le scurtez la croitorie, pentru a le purta. Am probleme mai mult cu încălţămintea, pentru că eu sunt foarte micuţă în picior, port 34 la sandale, la pantofi 35, dar se rezolvă şi problema asta. De cele mai multe ori îmi găsesc pe Internet sau îmi mai cumpăr de la copii, asta este adevărul, de ce să mint?”, a povestit artista pentru Click! 

Cantareata este cea mai scundă vedetă din showbizul romanesc. O concureaza vedeta tv Andreea Mantea care are 1,60 metri, cantareata Inna care are 1,63, si Andreea Antonescu, cu inaltimea de 1,56 metri.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului