Showbiz

#showbiz #vedete extern #Robin Thicke #divort Robin Thicke #Paula Patton

E oficial! Robin Thicke...

Casatoria dintre cantaretul Robin Thicke si actrita Paula Patton este foarte aproape de sfarsit. Artistul a anuntat ca va divorta si a scos la vanzare casa in care cei doi au locuit inainte ca sotia sa se mute, in februarie, din cauza unei escapade amoroase a cantaretului.

Numeroasele incercari ale lui Robin de a o aduce inapoi pe sotia sa au dat gres. Nici chiar faptul ca a scos un album cu numele acesteia nu a facut-o pe Paula Patton sa se impace cu artistul. In ianuarie, cantaretul a fost surprins de catre paparazzi alaturi de o femeie, intr-un club din Paris. Imaginile au fost imediat preluate de presa mondena, iar sotia lui Robin a hotarat ca este mai bine sa locuiasca separat.

Desi sunt impreuna inca de la varsta de 14 ani si sunt casatoriti de noua ani, actrita nu a putut sa treaca peste infidelitatea sotului ei si nu a raspuns niciunei incercari ale cantaretului de a o aduce inapoi acasa.

Surse din apropierea lui Robin Thicke au declarat ca artistul s-a saturat sa incerce fara rezultat sa isi impace sotia si ca vrea sa divorteze. Pana acum, insa, niciunul dintre cei doi nu si-a angajat avocat pentru divort, iar cantaretul a declarat ca nu va inainta el actele, ci o va lasa pe sotie sa aiba initiativa.

CITESTE SI:

Oana Zavoranu, de la agonie la extaz
Au facut, in sfarsit, anuntul! Ducesa Kate va naste...
Avionul disparut la 50 de minute dupa decolare s-a prabusit. Un roman, printre pasageri

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului