Showbiz

#cristiano ronaldo #showbiz #barbati sexy #fotbalisti sexy # Olivier Giroud #Marco Borriello #Fernando Llorente

Ei sunt cei mai sexy fotbalisti ai Campionatului Mondial. Tu pe care il preferi?

Campionatul Mondial de Fotbal este si pentru femei, nu doar pentru barbati! In vreme ce sotii sau iubitii se entuziasmeaza la fiecare faza din atac, doamnele sunt cele care suspina indelung dupa fizicul impecabil al celor mai multi dintre fotbalisti. Iata-i pe cei mai sexy jucatori:

Olivier Giroud

Atacantul lui Arsenal, Olivier Giroud, are 29 de ani si o multime de fane in intreaga lume. Ochii lui albastri, insa, sunt atintiti doar asupra frumoasei sale sotii, Jennifer. Si, evident, asupra balonului rotund, atunci cand se afla pe terenul de fotbal. Cu toate acestea, trupul sau bine definit va atrage multe priviri in urmatoarele saptamani.

Citeste si:

Andreea Marin, mai sexy ca niciodata! Iata ce fotografii a postat diva pe Facebook

Succesul se plateste. Iata cati bani trebuie sa le dea Simona Halep francezilor!

Adil Rami

Desemnat in urma cu cativa ani cel mai sexy fotbalist din Franta, Adil Rami ramane si in acest campionat unul dintre fotbalistii cei mai ravniti de catre doamne si domnisoare. Veste proasta, insa! Aparatorul de origine marocana este casatorit cu fotomodelul Sidoni Biemont.

Cristiano Ronaldo

Cum sa nu iti placa de Cristiano Ronaldo? Pe langa faptul ca este un fotbalist de succes, este si un barbat extrem de sexy, care nu o data si-a expus trupul perfect in pictoriale fashion si in campanii publicitare. Trebuie sa stii ca Ronaldo se iubeste cu una dintre cele mai hot femei din lume, Irina Shayk.

Marco Borriello

Fotbalistul italian Marco Borriello, in varsta de 31 de ani, este considerat drept unul dintre cei mai sexy fotbalisti din Peninsula. Farmecelor lui i-a cazut prada si Madalina Ghenea, care l-a lasat pe celebrul actor Gerard Buttler pentru a se cupla cu jucatorul de fotbal.

Fernando Llorente

Fernando Llorente, unul dintre cei mai buni fotbalisti spanioli, se numara si printre cei mai hot jucatori ai sportului cu balonul rotund. De departe, ochii sunt considerati cea mai sexy parte a trupului sau. Si pe buna dreptate!

Ricardo Kaka

Insa are si tara gazda cu ce se lauda. Ricardo Kaka, unul dintre cei mai cunoscuti si mai talentati fotbalisti ai Braziliei, poate fi considerat si un sex-simbol. Si el este casatorit!

Sursa foto: radardemedia.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare