Showbiz

#operatie #calatorie #romania #elena carstea

Elena Carstea a ajuns in Romania

La doua luni de cand a trecut pe langa moarte, Elena Carstea s-a intors in Romania. Arata si se simte excelent dupa operatia pe creier , iar zborul de 18 ore nu i-a creat nici un fel de probleme. Cantareata este cazata la un hotel de patru stele din Bucuresti si va ramane in tara numai doua saptamani pentru ca de Craciun vrea sa petreaca impreuna cu familia ei, care a ramas in America.

Elena va profita de scurta vacanta pe care o va petrece in Bucuresti si vrea sa ceara si sfaturile catorva medici romani pentru ca, in urma operatiei, inca o doare foarte tare capul si are ameteli . Chiar daca doctorii din America i-au spus ca starile acestea sunt normale pentru un om care a suferit o operatie pe creier, cantareata este convinsa ca starea ei de sanatate se poate imbunatati cu ajutorul specialistilor romani si are de gand sa lase aici durerile chinuitoare de cap.

 ( citeste continuarea in Gardianul )

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare