Showbiz

# sarcina udrea #elena udrea copii #elena udrea

Elena Udrea a pierdut unul dintre gemeni!

Elena Udrea se afla in continuare in Costa Rica, unde este internata in spital. Ea ar fi pierdut deja unul dintre gemenii cu care este insarcinata si este in pericol sa il piarda si pe al doilea, sustine avocatul acesteia.

Apărătorii fostului ministru al Turismului au solicitat amânarea cauzei în care au fost audiaţi Sorin Munteanu, fost secretar de stat în Ministerul Turismului şi Dan Zătreanu, fost deputat PDL în legislatura 2008-2012, implicaţi în dosarul "Gala Bute", motivând că Elena Udrea vrea să participe personal la audieri şi să pună întrebări martorilor, deoarece sunt "martori unici", relateaza Click. Lipsa fostului ministru din sala de judecata a fost pusa pe seama unei probleme medicale grave. Aceasta ar fi pierdut unul dintre gemeni.  

"Clienta mea, Elena Udrea, este în Costa Rica. La 26 februarie 2018 aţi pus în vedere să arăt că e în imposibilitate să se prezinte. Sunt în posesia a trei înscrisuri. Sunt documente în original. Primul din 22 februarie, care prezintă tabloul medical, unde se vede prezeţa a doi copii. Două zile mai târziu, la 24 februarie, vă rog să observaţi o modificare scrisă de medicul din Costa Rica, care face parte din Colegiul Medicilor. Atunci doamna a fost dusă la spital de urgenţă la două noaptea. Şi al treilea încris este din 13 martie, cel prin care medicul dispune odihnă absolută. Nu este o recomandare, ci ea trebuie să rămână la pat, pentru că există riscul să piardă şi cel de-al doilea copil", a explicat instanţei supreme avocatul Alexandru Chiciu.

Potrivit acestuia, fostul ministru este consemnata la pat pentru 22 de zile. 

 

“Asa a vrut Dumnezeu. A vrut sa fie unul singur acum, asa ca sunt linistita. Asa cum a vrut sa fac acest copil acum, cand nu era prioritatea mea, cand viata imi era destul de complicata si totusi s-a intamplat totul in nici o luna. Acum trebuie sa stau in pat inca o perioada pentru a preveni orice risc. Evident ca nu am fost pregatita pentru un astfel de moment, invat lucrurile necesare in fiecare zi. Sarcina nu este ceva pentru care ai nevoie de doctorat, dar sunt situatii pe care stii sa le previi ori la care sa stii cum sa reactionezi, asa ca m-am pus pe studiat.

Ma simt bine acum, sarcina evolueaza normal dupa momentul in care am pierdut unul dintre copii. M-am simtit foarte bine la inceput si cred ca am exagerat cu efortul, ignorand recomandarile medicilor, am calatorit, am carat bagaje, am facut miscare. Medicii de aici s-au mirat de situatia mea”, a declarat Elena Udrea pemtru libertatea.ro. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului