Showbiz

#culise eurovision #Voltaj Eurovision #Eurovision 2015 #eurovision

Eurovision 2015: Picanteriile din culise

Prestatia Voltaj a dus formatia in finala, insa peripetiile formatiei abia au inceput. 

Imediat dupa ce trupa s-a calificat in urmatoarea etapa a competitiei, Calin Goia a ramas la Viena fara un component important al echipei, regizorul Catalin Bugean, responsabil cu momentul artistic al romanilor. Cei doi s-au certat din cauza decorului si a luminilor. Surse din cadrul delegatiei romane la Viena au declarat in exclusivitate pentru Click!: „Calin voia o imbunatatire a show-ului, incurajat fiind de un alt regizor prezent la festival, insa Catalin s-a opus total noilor idei. Goia voia alte lumini, cam de aici a inceput scandalul. Suparat, Bugean a lasat totul balta si a revenit la Bucuresti”.

Aceasta nu este insa singura problema a artistului care duminica implineste 40 de ani. El si trupa au fost aspru criticati de internauti si ziaristii straini in social media si nu numai pentru prestatie, desi colegii de breasla il sustin energic. Astfel, despre Goia&Co s-a spus: ”pare a fi un magician amator”, ”valizele de pe scena inseamna ca Romania se pregateste sa plece din concurs?”, ”n-am vazut niciodata ca un solist sa zambeasca atat de mult la o piesa atat de trista”.

Alte detalii despre care poate nu stiati: Calin Goia si colegii lui poarta pe scena costume de cate 1.000 de euro fiecare, realizate de designerul Florin Dobre. Cele 10 valize din decor au fost oferite ca sponsorizare de o firma, iar Andrei Leonte, castigator X Factor, a cantat si el la refren, dar din culise, pentru a nu se crea confuzia ca face parte din trupa Voltaj

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare