Showbiz

#madonna #mihaela radulescu #daniela nane #britney spears #showbiz #sarut vedete

Fetele rele din showbiz: fotografii provocatoare si saruturi pasionale in vazul lumii

Cand vine vorba de audienta, vedetele fac tot posibilul sa iasa in evidenta. Saruturi neconventionale, miscari lascive si fotografii provocatoare sunt doar cateva dintre elementele care dau... culoare vietii mondene. Iata cateva dintre ipostazele incitante in care au aparut vedetele:

Mihaela Radulescu si Daniela Nane



Mihaela Radulescu a socat la inceputul saptamanii cu atitudinea agresiva, atunci cand a agresat un cameraman care o filma. Nu este prima ipostaza de fata rea a Mihaelei. Diva a surprins o tara intreaga atunci cand, in urma cu cativa ani, a sarutat-o pasional pe actrita Daniela Nane, intr-un pictorial realizat de Revista Tabu! Gestul frapant a incins imaginatia barbatilor.

S-a scris atunci ca in locul Danielei ar fi trebuit sa fie Andreea Marin, care a refuzat insa acest rol pe motiv ca "nu iese din anumite principii si aceasta ipostaza nu o onoreaza"!

Citeste si:

Oana Roman, scandal urias cu Catalin Maruta

Antonia si Vincenzo renunta la divort?

Liviu Varciu, sarac lipit. Are conturile blocate din cauza datoriilor la...

Jojo si Gina Pistol



Insa sarutul dintre cele doua femei sexy nu a fost singurul de acest gen pe plaiuri mioritice. Jojo si Gina Pistol au urcat pe scena si s-au sarutat sub privirile tuturor celor prezenti la Romexpo. "A fost o chestie decisa chiar inainte sa urcam pe scena. Suntem colege la un show de comedie, asa ca nu a fost mare lucru. Nu stiu cum a reactionat publicul", a declarat Gina Pistol pentru ziarulring.ro.

Madonna si Britney Spears



Seria saruturilor intre dive a fost deschisa de Madonna si Britney Spears, in timpul galei MTV Video Music Awards din 2003!



Miley Cyrus si Katy Perry le-au calcat pe urme. Cele doua cantarete pop s-au sarutat in timpul unuia dintre concertele pe care fosta vedeta Dinsey le-a sustinut in Los Angeles.

Andreea Balan



Saruturile pasionale in vazul lumii nu sunt singura arma a vedetelor de castigare a publicului. Pictorialele sexy vin sa le completeze atuurile scenice. Chiar daca este o cantareata de succes, Andreea Balan nu a ezitat atunci cand i s-a propus sa fie protagonista unor pictoriale incendiare.

Inna



In desuuri sexy, care nu ar lasa indiferent nici cel mai insensibil barbat, a pozat si Inna pentru fanii sai din intreaga lume.

Anda Adam



Si Anda Adam, constienta ca are un trup bine sculptat, nu ezita niciodata sa isi expuna ostentativ formele, fie ca este vorba despre videoclipuri sau coperte de reviste.

Sursa foto: point.md, cugetliber.ro, academiacatavencu.info, dailymail.co.uk, casecollective.org, gandul.re

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare