Showbiz

#showbiz #copii vedete #vedete extern #joburi copii vedete #Brooklyn Beckham

Fiu de vedete cu o avere fabuloasa, chelner intr-o cafenea

Brooklyn Beckham, fiul cel mare al Victoriei si al lui David Beckham, in varsta de 15 ani, lucreaza intr-o cafenea, asta desi parintii lui au o avere de peste 200 milioane de dolari.

In timpul weekend-ului, Brooklyn Beckham lucreaza intr-o cafenea din vestul Londrei, unde este platit cu 2,68 de lire sterline (3,29 euro) pe ora. Intrucat nu este inca major, Brooklyn nu poate lucra mai mult de sapte ore si trebuie sa i se acorde o pauza de o ora dupa patru ore de munca.

Un angajat al cafenelei, care a dorit sa isi pastreze anonimatul, a confirmat faptul ca Brooklyn a efectuat deja cateva ture de weekend si ca "se intelege bine" cu ceilalti barmani. O sursa din anturajul familiei Beckham a dezvaluit faptul ca Brooklyn ar fi fost incurajat sa accepte aceasta slujba de parintii lui, care vor "sa il invete valoarea banilor", scrie dailymail.co.uk.

Sursa foto: metro.co.uk

"Duc o viata privilegiata, insa nu primesc mereu ceea ce isi doresc. Mereu le spun ca sunt foarte norocosi si ca sunt doar putini copiii care au parte de aceleasi sanse ca si ei", declara recent Victoria Beckham.

Victoria si David Beckham s-au casatorit in 1999 si au impreuna patru copii.

CITESTE SI:

Cele doua fete ale lui Stefan Banica Jr.: idol pe scena, cosmar acasa
Blestemul celebritatii. 5 cupluri despartite de faima

 



Si copiii lui Michael Jackson muncesc


Sursa foto: celebbabylaundry.com

Nu este singurul copil al unei celebritati care munceste pentru a castiga bani. Prince Michael, fiul cel mare al lui Michael Jackson, s-a angajat pentru prima data anul trecut. Desi avea doar 16 ani, el a devenit corespondent special pentru emisiunea de televiziune "Entertainment Tonight" pentru care realizeaza interviuri.

"Vreau sa devin producator, regizor, scenarist si actor. Am crescut fiind inconjurat de oameni cu astfel de profesii, dar acum este diferit, pentru ca eu sunt cel care va realiza interviuri", a declarat fiul cel mare al Regelui Muzicii Pop.

Fiica lui Michael, Paris, in varsta de 15 ani, pare mai degraba sa urmeze cariera celebrului ei tata. Ea canta la chitara, iar in curand va debuta si ca actrita.

Raducu Mazare, barman

Sursa foto: reporterntv.ro

In Romania, in schimb, copiii de bani gata au fost obisnuiti mai mult sa cheltuiasca decat sa castige. Exista si exceptii. Desi nu ii lipseste nimic, fiul lui Radu Mazare, celebrul primar al Constantei, a vrut sa demonstreze ca se poate intretine si singur. Asa ca de multe ori a fost adesea vazut servind la barul de pe plaja pe care il are mama sa. "Muncesc de la 14 ani. Ajut ospatarii, ajut barmanul. Fac de toate. Mereu mi-am dorit sa fac asta", a declarat Raducu Mazare pentru Acasa TV.

Sursa foto: mommyish.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare