Showbiz

Florin Chilian este certat cu legea

Cantaretul Florin Chilian a fost trimis in judecata in urma cu doi ani, pentru ca a condus in stare de ebrietate , provocand un accident rutier in Cluj, soldat cu pagube materiale insemnate, povesteste Click.

Artistul a plecat de la o petrecere in stare de ebrietate, impreuna cu iubita sa de atunci, cantareata Ana Maria Georgescu . Cei doi s-au certat inainte si dupa accident, politistii ajunsi la fata locului fiind nevoiti sa cheme o ambulanta, deoarece tanara prezenta urme vizibile de violenta in regiunea fetei.

Alcoolemia care i-a fost descoperita de politisti, in seara de 24 iulie 2006, era peste limita admisa de lege. Procurorii Parchetului de pe langa Judecatoria Cluj l-au trimis in judecata pentru infractiuni privind circulatia pe drumurile publice, primul termen in dosar fiind stabilit pentru joi.


Aboneaza-te la Newsletterul de stiri mondene ca sa primesti in fiecare dimineata ultimele noutati despre vedetele tale favorite.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului