Showbiz

#concert #gerard butler #madalina ghenea #concert oslo

Bat clopotele de nunta pentru Gerard Butler si Madalina Ghenea?

Gerard Butler si Madalina Ghenea au mers impreuna aseara la concertul organizat la Oslo in onoarea laureatului Premiului Nobel pentru Pace. Relatia celor doi a inceput in urma cu sapte luni, dar doar de putin timp ei se afiseaza impreuna in public. 

Cuplul a ajuns in Oslo inca de duminica dupa-amiaza, iar presa s-a grabit sa-i fotografieze pe cei doi inca de la aterizarea pe aeroport.

Actorul scotian Gerard Butler, in varsta de 43 de ani, are reputatia unui fustangiu, insa dupa ce a cunoscut-o pe frumoasa Madalina Ghenea, s-a transformat foarte mult si a declarat ca este pregatit pentru o relatie serioasa.

Butler a recunoscut, recent, intr-un interviu televizat pentru Jay Leno ca relatia sa cu fotomodelul roman a inceput in urma cu sapte luni.

Gazdele concertului pentru laureatul premiului Nobel au fost Gerard Butler si actrita americana Sarah Jessica Parker, iar printre artistii invitati s-au numarat Jennifer Hudson si Seal.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare