Showbiz

Gina Pistol a experimentat traditi din Finlanda

Blonda a experimentat lucruri noi in excursia pe care a facut-o recent in Finlanda, locul unde a filmat primele cadre pentru emisiunea pe care o va gazdui in aceasta vara la Euforia , relateaza Cancan.

Gina Pistol a sarbatorit alaturi de echipa sa si alti 300 de oameni din toata lumea evenimentul Midnight Sun , prima zi de vara laponeza cand soarele nu apune timp de 24 de ore. Si pentru ca asta se intampla o data pe an, localnicii au legat momentul de o serie de traditii care mai de care mai inedite.

Mai pe placul ei a fost o veche traditie lapona care poate fi asemanata putin cu unul dintre obiceiurile practicate de femei in Noaptea de Sanziene . Mult dupa miezul noptii, inainte de a merge sa doarma, Gina a cules patru flori de patru feluri, le-a pus intr-un plic si le-a bagat in san in dreptul inimii pentru a-si visa ursitul.


Aboneaza-te la Newsletterul de stiri mondene ca sa primesti in fiecare dimineata ultimele noutati despre vedetele tale favorite.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului