Showbiz

#gina pistol #muzica #cariera

Gina Pistol nu vrea o cariera in muzica

Gina Pistol este hotarata sa nu urmeze o cariera in muzica desi pare convinsa ca s-ar descurca cu brio in acest domeniu.

Blonda sustine ca a primit oferte tentante pentru a se apuca de muzica, dar le-a refuzat chiar daca crede ca are capacitati vocale mai bune decat multe cantarete,

"As fi penibila sa ma apuc de cantat la 29 de ani. Le las pe altele sa faca asta, desi eu cant destul de bine. Chiar am voce, dar nu m-a tentat niciodata sa ma lansez in muzica, desi stiu ca as fi castigat o gramada de bani", a declarat Gina  pentru Click!

Gina sustine ca l-a refuzat pe Marius Moga care ar fi vrut sa cumpuna pentru ea. Nici impresarul Radu Groza nu a convins-o pe blonda sa-si incerce norocul pe scena. "Si Moga mi-a propus sa imi compuna, dar nu am vrut. De asemenea, Radu Groza s-a oferit sa ma impresarieze, deci clar ca as fi avut succes", a adaugat Pistol.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare