Showbiz

#showbiz #vedete intern #romance Hollywood #actrite romance

Hollywoodul si-a deschis portile pentru romance? Iata cine da lovitura in Cetatea Filmului

Hollywoodul nu mai are secrete pentru cateva actrite de pe plaiuri mioritice. Au dat lovitura si, usor-usor, incep sa isi construiasca o cariera in lumea filmului de peste Ocean. Iata cine are toate sansele sa lucreze cu nume celebre.

Alexandra Maria Lara

Sursa foto: 1920x1200.net

Inca o romanca frumoasa ii taie calea lui Gerard Butler. Alexandra Maria Lara a fost cooptata in castingul unui nou film ce se va turna in America, in aceasta toamna, "Geostorm", in care va interpreta rolul principal feminin. Ea va intra in pielea unui comandant de statie spatiala de care personajul lui Butler se indragosteste si alaturi de care va salva lumea de la pieire. Filmarile vor incepe in octombrie, la New Orleans, iar din distributie mai fac parte Andy Garcia, Ed Harris si Abbie Cornish.

Alexandra a mai avut un rol de exceptie in blockbusterul "Rush", anul trecut, pelicula despre viata celebrului pilot de curse Niki Lauda.

CITESTE SI:

O prezentatoare celebra e datoare-vanduta. Banca ii ia casa!
Trio de senzatie pentru "Dansez printre vise". N-o sa crezi cine jurizeaza noua emisiune!

Vreme inselatoare. Iata prognoza meteo pentru acest inceput de saptamana!


Diana Dumitrescu

Sursa foto: cinemagia.ro

Cei noua ani in care a tot jucat in telenovele romanesti par sa o fi calificat-o si pe Diana Dumitrescu pentru un rol intr-un film produs la Hollywood. Blonda in varsta de 30 de ani a dat lovitura in Cetatea Filmului cu pelicula "A Royal Christmas", a carei lansarea va avea loc in noiembrie, in America.

"M-a surprins foarte tare telefonul in care ma anuntau ca am luat castingul si ca trebuie sa ma duc chiar in ziua respectiva sa fac o lectura cu o parte din distributie. A fost o experienta frumoasa si diferita, pentru ca nu am mai lucrat cu o echipa americana pana acum", a spus Diana pentru click.ro.

Catrinel Menghia

Sursa foto: abstractwallpaperhd.net

Nici frumoasa Catrinel Menghia nu este straina de lumea filmului hollywoodian. Ea a avut un rol in serialul de televiziune CSI: Las Vegas, care a fost difuzat anul trecut. Supermodelul a interpretat rolul unei italience focoase, aflata pe punctul de a se marita cu unul dintre cei mai cunoscuti criminalisti.

Madalina Ghenea

Sursa foto: alldolledupbeauty.com

Un alt fotomodel, Madalina Ghenea, a trecut de la moda direct pe platourile de filmare de la Hollywood. Olteanca are un rol in pelicula "Youth", in regia lui Paolo Sorrentino, pe care o filmeaza alaturi de legendarul actor britanic Michael Caine. Madalina Ghenea a mai aparut recent si in "Dom Hemingway", alaturi de Jude Law.

Giulia Nahmany

Sursa foto: tabu.ro

Giulia Nahmany a prins si ea un rol principal in pelicula "Love by Design", in care joaca alaturi de Jane Seymor, alias Dr Quinn. In film, care va avea premiera si la noi in tara in aceasta toamna, Giulia interpreteaza rolul unui editor de moda.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului