Showbiz

#andra #smiley #showbiz #pavel bartos #vedete reclame #bani reclama

Top vedete care castiga sume fabuloase din reclame

Faima creste pretul. Cel putin asa se intampla in cazul vedetelor contractate pentru reclame la diverse produse. Fie ca este vorba despre actori, cantareti sau sportivi, toti accepta sa apara in spoturi publicitare pentru un ban in plus.

Andra si Catalin Maruta

Andra si Catalin Maruta sunt un cuplu frumos si iubit, dar si prolific din punct de vedere financiar. Pe langa banii pe care cei doi ii castiga de pe urma joburilor si, in cazul Andrei, si de pe urma concertelor, cei doi au reusit doar anul trecut sa adune din reclame 345.000 de euro!
 

Sursa foto: brandprivat.ro

Recent, Andra a mai pus mana pe un contract frumusel. Ea a fost convinsa de cei de la Banca Transilvania sa faca parte din noua campanie. In schimbul aparitiei ei timp de un an in reclame, pe afise si pe carduri, Andra a primit, potrivit click.ro, sumaa de 65.000 de euro!

Si colaborarea cu o firma producatoare de produse pentru par ii baga anual in conturi 80.000 de euro. Andra si Catalin apar si intr-o reclama la un lant de hipermarketuri, contract pentru care cuplul a primit peste 300.000 de euro.

CITESTE SI: Din printesa, cersetoare? Ce cosmar traieste sotia lui Cristi Borcea!

Pro TV a anuntat oficial ca scoate din grila emisiunile cu cea mai mare audienta

Smiley si Pavel Bartos

Sursa foto: unica.ro

Smiley si Pavel Bartos fac un cuplu nu doar in prezentarea unor emisiuni-concurs, ci si in reclame pentru o companie de telefonie mobila. Potrivit surselor click.ro, aceasta colaborare le-ar fi adus celor doi nu mai putin de 250.000 de euro anul trecut.

Radu Beligan

Sursa foto: bzi.ro

Maestrul Radu Beligan a primit din partea unei banci din Romania suma de 10.000 de euro pentru un spot de 36 de secunde, scriu ziarele tabloide. De fapt, este vorba despre o singura replica pe care actorul in varsta de 95 de ani o rosteste in clipul publicitar.

Anul trecut, Radu Beligan a mai filmat o reclama pentru o firma de telefonie mobila, iar in urma cu patru ani a fost solicitat de o alta banca pentru a filma un spot la internet banking.

Arnold Schwarzenegger

Sursa foto: promicabana.de

Cand vine vorba despre vedetele de peste Ocean, sumele pentru care apar in reclame au si mai multe zerouri. Actorul Arnold Schwarzenegger a primit la inceputul anului un onorariu de 3 milioane de dolari pentru a juca intr-un spot pentru un sortiment de bere care a fost difuzat in timpul galei Super Bowl.



Sursa foto: informatiadealba.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului