Showbiz

#andreea marin #showbiz #Tuncay Ozturk #vedete intern #scandal Andreea Marin

Iata motivul incredibil pentru care Andreea Marin s-a certat cu sotul turc!

Sotul Andreei Marin a decis sa faca lumina, dupa ce paparazzii i-au surprins pe el si pe "Zana" certandu-se aprig in public. Medicul a publicat pe Facebook o fotografie menita sa lamureasca publicul de la ce a pornit intreg scandalul.

Revista Spy publica zilele trecute cateva imagini in care Andreea Marin si Tuncay Ozturk se certau de mama focului in public. Mai exact, Andreea era cea careia parea sa ii turuie gura fara oprire, in vreme ce sotul sau o asculta resemnat si cu ochii atintiti spre cer.

Sursa foto: spy.ro

Dupa ce o tara intreaga s-a intrebat care sa fi fost motivul discutiilor aprinse, sotul Andreei a decis sa lamureasca situatia. El a publicat pe contul sau de socializare o imagine in dreptul careia a scris: "Daca vreti sa stiti de ce ne-am certat, aveti aici motivul".

Sursa foto: facebook.com

CITESTE SI:

Sotul Andreei Esca, pus la zid. Cum a vrut sa isi insele un vecin
4 vedete si copiii lor secreti

In imagine nu e nimic altceva decat un dulap plin cu incaltaminte de dama, si o singura pereche de pantofi barbatesti care isi facuse cu greu loc.

Fanii si prietenii de pe Facebook al lui Tuncay Ozturk au apreciat simtul umorului de care medicul a dat dovada. "Hahahahahah! Motive din-astea de cearta sa tot fie" sau "O cearta intr-o familie fericita este ca si cum ai mai pune putin condiment intr-o mancare. Sa va fie bine!" sunt doar doua dintre sutele de comentarii.

Sursa foto: viva.ro
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului