Showbiz

#vedete intern #prietenii vedete #andreea marin #showbiz #simona patruleasa #vedete rivale

Ieri - cei mai buni prieteni, astazi - dusmani de moarte. Marul discordiei dintre vedete

Fereste-ma, Doamne, de prieteni, ca de dusmani ma feresc singur, spune o vorba din batrani. Daca functioneaza sau nu si in cazul vedetelor ramane de vazut, cert este ca, din cauza orgoliilor, o multime de celebritati au rupt prietenii stranse, transformandu-le in rivalitati de moarte.

Andreea Marin si Simona Patruleasa



Pe vremea cand era casatorita cu Stefan Banica Jr., Andreea Marin era buna prietena cu Simona Patruleasa si cu sotul sau, Sabin Ivanof. Petreceau sarbatorile impreuna, chiar si vacantele si ajunsesera sa aiba afaceri impreuna. Nu atat ele, cat sotii lor.

Business-urile au ajuns, intr-un final, marul discordiei, astfel ca vedetelw de televiziune au ajuns acum sa se razboiasca in declaratii acide. "Nu am cum sa mai fiu prietena cu Andreea. Cum as putea sa fiu prietena cu cineva care vorbeste urat despre sotul meu? Nu, nu mai suntem prietene", a declarat Simona Patruleasa pentru libertatea.ro.

CITESTE SI:

Greseli zilnice periculoase pentru sanatate, pe care si tu le faci!
Le plac tinerelele. 5 vedete care s-au combinat cu femei mai tinere cu zeci de ani

Dior, j’adore! Irezistibila colectie de pantofi a Casei Dior


Catalin Maruta si Oana Roman

Sursa foto: wowbiz.ro

Casatoria Oanei Roman cu Marius Elisei a fost menita sa rupa prietenia stransa a vedetei cu prezentatorul TV Catalin Maruta. Insa nu e vorba in niciun caz de gelozie, ci totul a pornit de la acuzatiile pe care Oana i le-a adus protv-istului cum ca ar fi difuzat ilegal imagini de la petrecerea de nunta, acuzandu-l chiar de furt.

Toata incrancenarea celor doi s-a transformat intr-o disputa apriga, cu replici pe Facebook. S-au aruncat cuvinte grele. "Mi-as fi dorit sa pastram o relatie civilizata si in continuare si sa nu fim ipocriti, dar vad ca de dragul contractului cu cealalta televiziune, ea se eschiveaza si ne acuza in public pe mine si pe colegii mei de furt si de imoralitate" a fost una dintre replicile lui Maruta.

Serban Huidu si Mihai Gainusa

Sursa foto: libertatea.ro

Pe Serban Huidu si pe Mihai Gainusa nimeni nu si i-ar fi putut imagina separat, fiecare cu treaba lui, ba chiar purtandu-si pica unul celuilalt. Formau de ani buni un cuplu TV si ramasesera in relatii apropiate chiar si dupa retragerea lui Serban in spatele camerelor, in urma accidentului de masina, din 2011. Cu toate astea, se pare ca prietenia incepuse sa scartaie si a scartait atat de tare, pana cand s-a rupt de tot in urma cu doua luni.

Atunci, Mihai Gainusa l-a acuzat pe finul sau, Serban Huidu, ca are comportament tiranic si si-a luat mare parte din echipa de la "Cronica Carcotasilor", inclusiv pe Codrut Keghes, si au anuntat un nou proiect, o noua emisiune de divertisment.

Sursa foto: fanatik.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare